TRT1 ekranında yayınlanan Teşkilat dizisinin başrol oyuncusu Deniz Baysal, yeni sezon öncesi diziye hangi oyuncuların katıldığı merak edildi. Murat Yıldırım'ın başrolünde yer aldığı diziye 2 kadın oyuncu katıldı.

TRT'nin favori yapımı “Teşkilat” dizisinden bomba transfer - Türkiye  Gazetesi

Tahliye edilen Nihal Candan'dan ilk açıklamalar: Seçil Erzan'la aynı koğuştaydık Tahliye edilen Nihal Candan'dan ilk açıklamalar: Seçil Erzan'la aynı koğuştaydık

Teşkilat dizisinin hazırlıkları devam ederken, oyuncu kadrosunda yapılan değişiklikler de dikkat çekti. Dizinin başrol oyuncusu Deniz Baysal diziden ayrılırken, yeni sezonda diziye 2 kadın oyuncu dahil oldu. 

dizinin kadrosuna bu sezon dahil olan ünlü isim, ‘Teşkilat’ için çok kilit bir karakter olan ‘Neslihan’a hayat verecek. Zekası ve başarısıyla kendisine hayran bırakmaya hazırlanan Neslihan’ın Teşkilat’ta nasıl bir görev üstleneceği şimdiden büyük merak konusu oldu.

‘Teşkilat’ heyecan dolu dördüncü sezonuyla yakında TRT 1’de ekrana gelecek.

TEŞKİLAT DİZİSİNE YENİ OYUNCULAR KATILDI 
Murat Yıldırım‘lı “Teşkilat” dizisinin 4. sezon hazırlıkları sürüyor. TRT‘nin fenomen dizisine Sarp Levendoğlu (Pehlivan İbrahim) ve Selin Genç‘in (Sena) ardından bir başarılı oyuncu daha katıldı. Dizinin başrol oyuncusu Deniz Baysal'ın ayrılmasının ardından kadrosuya son olarak Tuğçe Açıkgöz katıldı.

Teşkilat dizisinden Deniz Baysal gitti, 2 kadın oyuncu dahil oldu - TGRT  Haber

KADROYA AYBÜKE PUSAT'DA DAHİL OLDU

Teşkilat‘ın başrol kadın oyuncusu için uzun bir oyuncu listesi hazırlanmış ancak bir türlü karar verilememişti. Son olarak ünlü oyuncu Aybüke Pusat‘la anlaşmaya varıldı.