Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), merkez teşkilatında çalışacak 20 uzman yardımcısı alımı için başvuru sürecini duyurdu. Resmi Gazete'de yer alan ilana göre, başvurular 11-20 Ekim tarihleri arasında online olarak yapılacak. Adayların, uzmanlık eğitimine katılmak için gerekli şartları taşıyıp taşımadıklarını kontrol etmeleri gerekiyor.

THY ilan yayınladı: Tecrübesiz kabin memuru arıyor THY ilan yayınladı: Tecrübesiz kabin memuru arıyor

Başvurular Kariyer Kapısı" internet sitesi üzerinden yapılacak

TÜİK uzman yardımcısı olmak isteyen adaylar için başvuru süreci başladı. Adaylar, TÜİK uzmanı olarak çalışabilmek için e-Devlet’in "Türkiye İstatistik Kurumu Başkanlığı-Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım" hizmeti ve "Kariyer Kapısı" internet sitesi üzerinden (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) başvuruda bulunabilecekler.

Sınav bilgileri TÜİK’in resmi internet sitesinde

Başvuru şartları ve süreci hakkında detaylı bilgi bu platformlarda yer alıyor. Başvuruların tamamlanmasının ardından giriş sınavına katılacak adayların listesi, sınavın yeri ve zamanı gibi bilgiler TÜİK’in resmi internet sitesinde (www.tuik.gov.tr) duyurulacak. Ayrıca, adaylar sınavla ilgili bilgilere ve sonuçlarına Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım Platformu'ndaki Sınavlarım/Mülakatlarım menüsü üzerinden de ulaşabilecekler.