Ünlü oyuncu Kerem Bürsin ve Hafzanur Sancaktutan'ın başrollerini paylaştığı Ya Çok Seversen dizisi bugün saat 20.00'da Kanal D'de yayınlanacak. Diziyi heyecanla bekleyen izleyiciler Ateş ile Leyla'nın yaşadıkları anlara tanık olacak.

YA ÇOK SEVERSEN DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Ya Çok Seversen, annesi öldükten sonra küçük yaşta gönderildiği yatılı okuldan bir daha aile evine dönmeyen ve kendi ayakları üstünde durarak yurtdışında yaşayan, kimseye güven duymayan Ateş ile gerçek ailesini hiç tanımamış, insanları kandırarak para kazanan Leyla’nın yollarının kesişme hikayesini anlatmaktadır.

İnci Taneleri'ne damga vuran ses! Göksel'den tam not aldı İnci Taneleri'ne damga vuran ses! Göksel'den tam not aldı

YA ÇOK SEVERSEN OYUNCULARI KİMDİR?

Oyuncu kadrosunda Bürsin ve Sancaktutan dışında Hatice Aslan, Şerif Erol, Cemre Ebüzziya, Nazmi Kırık, Aziz Caner İnan, Mine Kılıç, Oğulcan Arman Uslu, Durukan Çelikkaya, Lara Pera Aslan, Özgün Akaçca, ve Adin Külçe gibi genç ve usta isimlerin yer aldığı dizi yayınlanan tanıtımlarıyla dikkatleri üzerine çekti. Özellikle başrollerinde yer alan Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan’ın uyumu şimdiden büyük övgüler alırken dizide canlandıracakları karakterlerin yollarının nasıl kesişeceği şimdiden büyük bir merakla bekleniyor.