Yalı Çapkını dizisinin son bölümünde Seyran'ın aldığı okuma kararı dizide gerginlik dolu anlar yaşattı. Ferit'in bu karara karşı çıkması ancak babası Kazım'ın destek vermesi de dikkatlerden kaçmadı. Kaya ve Seyran etkileşimi dizide kriz çıkarırken Ferit ve Talih'in etkileşimleri de dikkatlerden kaçmadı.

'Bahar' dizisine bomba oyuncu! Sevilen komedyen konuk oluyor 'Bahar' dizisine bomba oyuncu! Sevilen komedyen konuk oluyor

SEYRAN'DAN BEKLENMEDİK KARAR

Yalı Çapkını dizisinin yeni bölümü 13 Ekim Cuma akşamı izleyicilerle buluştu. Bu bölümde Seyran, üniversite hayalini gerçekleştirmek için Kaya'dan destek alır. Ferit, bu duruma çok kızar ve Seyran ile tartışma yaratır. Ancak Kazım Ağa ve ev halkı Seyran'ın yanındadır. Gülgün ise hayatını değiştirmeye karar verir. Sultan, Dicle'nin sırrını öğrenir ve onu odasına hapseder. Ferit'in sağlık sorunu nedeniyle Talih'e ihtiyacı vardır. Seyran, akşam yemeğinde üniversiteye gideceğini duyurur. Kaya ise Seyran'la ilgili yeni planlar yapmaktadır.

YALI ÇAPKINI REYTİNG REKORU KIRIYOR

Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor ve Binnur Kaya gibi usta oyuncuların başrollerini paylaştığı dizi "Yalı Çapkını" izleyicileri büyülemeye devam ediyor. Dizi kadrosunda ayrıca Şerif Sezer, Gülçin Şantırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Ersin Arıcı, Beril Pozam, Diren Polatoğulları, Öznur Serçeler, Taro Emir Tekin, İrem Altuğ, Hülya Duyar, Sezin Bozacı, Yiğit Tuncay, Selen Özbayrak gibi deneyimli isimler de yer alıyor.

Dizinin yönetmen koltuğunda Burcu Alptekin bulunurken, senaryosunu ise Leyla Uslu Oter ve Ekin Akçay birlikte kaleme alıyor. "Yalı Çapkını," izleyicilere duygusal ve komik anlarla dolu sürükleyici bir hikaye sunuyor. Dizi, sevilen oyuncuların performansları ve keyifli senaryosuyla dikkat çekiyor. İzleyicilerin merakla takip ettiği bu yapım, televizyon ekranlarında reyting rekorları kırıyor.