Yargı dizisi, 2023 Uluslararası Emmy Ödülleri'nde Türkiye'yi temsil edecek. Dizi, "En İyi TV Dizisi" kategorisinde dünyanın en iyi dört dizisi arasına girmeyi başardı. Bu büyük başarı, dizinin kalitesini ve uluslararası alanda ilgi gördüğünü kanıtlıyor. Dizi, Emmy Ödülleri'nde Türkiye'nin gururu olacak.

Yargı Uluslararası Emmy Ödülleri'nde Türkiye'yi temsil edecek

'Yargı' dizisi, Uluslararası Emmy Ödülleri'nde Türkiye'yi temsil edecek. Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'in başrollerini paylaştığı dizi, 'En İyi Telenovela' kategorisinde finale kaldı. 20 ülkeden 56 yapımın yarıştığı ödüllerde tek Türk dizisi olan 'Yargı', 20 Kasım'da New York'ta yapılacak törende sonucu bekleyecek.

Yargı gecenin en çok izlenen dizi oldu!

"Yargı" dizisinin üçüncü sezonu, Kanal D ekranlarında başladı. Sema Ergenekon'un senaryosunu yazdığı ve Ali Bilgin'in yönettiği dizide, Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz başrolde yer alıyor.

Dizinin yeni sezonu, uzun bir aradan sonra izleyiciyle buluştu ve yine sürükleyici bir hikaye sunarak ilgi topladı. Dizi, reytinglerde zirveye oturdu ve sosyal medyada da çok konuşuldu. AB grubunda 6,03 reyting ve %19,89 izlenme payı, 20+ABC1 grubunda 6,56 reyting ve %19,58 izlenme payı, Total grubunda ise 4,88 reyting ve %15,79 izlenme payı alarak gecenin en çok izlenen yapımı oldu.

Uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan Kalben'i ifşa eden yakın arkadaşı çıktı! Uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan Kalben'i ifşa eden yakın arkadaşı çıktı!

Yargı dizisinin son bölümünde ne yaşandı?

Yargı dizisinin 64. bölümü, 24 Eylül 2023 tarihinde izleyicilerle buluştu. Bu bölümde, Ceylin ve Ilgaz'ın başlarına gelen bir olay nedeniyle hayatlarının değiştiği görülüyor. Bölüm, Funda Arar'ın sahnesindeki bir ceset dosyası ve otelde camdan düşen bir kişi dosyasıyla ilgili yeni bir dönemin başlangıcını işaret ediyor. Ceylin, Funda Arar'ın sahnesindeki ceset dosyasını araştırırken, Ilgaz da otelde yaşanan olayın peşine düşüyor. Oteldeki olayda camdan düşen kişinin yanında olan patronun avukatı Yekta, Funda Arar'ın avukatı olarak da ekibe katılıyor.