Pazar akşamlarının sevilen dizileri Yargı, Teşkilat, Kirli Sepeti arasındaki reyting yarışı hız kesmeden devam ederken 19 Kasım 2023'ün reyting galibi belli oldu. 

TRT'nin 3 senedir milyonları ekran başına kilitleyen dizisi Teşkilat'ın yeni sezonu bomba gibi başladı. Teşkilat dizisi, kadrosuna birçok ünlü oyuncuyu dahil etmesiyle izleyici sevindirirken meraklandırdı da. 

4.sezona çok konuşulan bir başlangıç yapan Teşkilat dizisine Sarp Levendoğlu (Pehlivan İbrahim) ve Selin Genç‘in (Sena), Tuğçe Açıkgöz ve Aybüke Pusat katıldı. Deniz Baysal'ın sürpriz ayrılığının ardından başrol kadın oyuncunun kim olacağı merak konusu olurken Aybüke Pusat'ın katılması 3 senedir diziyi yakından takip eden izleyiciyi memnun etti. 

Kanal D'de yayınlanan ve her pazar milyonlarca seyirciyi ekran başına kitleyen Yargı dizisinin dün akşam yayınlanan bölümü de çok konuşuldu.

Nihal Candan sağlık sorunları gerekçesiyle tahliye edildi Nihal Candan sağlık sorunları gerekçesiyle tahliye edildi

Senaristliğini Sema Ergenekon'un yaptığı sevilen dizinin kadrosunda Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz ile beraber Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Cezmi Baskın, Mehmet Yılmaz Ak, Kenan Bal, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Arda Anarat, Şükran Ovalı, Muttalip Müjdeci, Merih Ermakastar, Emir Özden, Samet Kaan Kuyucu, Elif Melda Yılmaz, Pınar Çağlar Gençtürk, Nilgün Türksever, Onur Özaydın, Beren Nur Karadiş, Zeynep Atılgan ve Merve Ateş yer alıyor.

Kirli Sepeti, Medyapım imzalı, ilk bölümü 24 Eylül 2023 tarihinde yayımlanan, yönetmenliğini Ece Erdek Koçoğlu'nun üstlendiği, senaryosunu Merve Girgin Aytekin'in kaleme aldığı dram türündeki Türk yapımı televizyon dizisidir.Dizinin başrollerini Ayça Bingöl, Ceren Moray, Cansu Tosun ve Halil İbrahim Ceyhan paylaşmaktadır

Halil İbrahim Ceyhan'ın can verdiği Murat karakteriyle Cansu Tosun'un hayat verdiği Medine karakteri arasındaki sahnelerde, izleyiciler tarafından büyük bir beğeniyle karşılanırken sonraki bölümde yaşanılacaklar da merakla bekleniyor. 

Üç dizinin bu kadar sevilmesi ve hayran kitlelerinin de büyük olması dizilerin reyting listesindeki yerini de merak edilmesine neden oluyor.

Dün akşam yayınlanan bölümleri de seyirciler tarafından merakla izlenen Yargı, Teşkilat, Kirli Sepeti arasındaki reyting savaşı kızıştı. 

19 Kasım Pazar gününe ilişkin reyting sonuçları açıklandı.

Total'de 1.sırada TRT1’de izleyiciyle buluşan “Teşkilat”, 2. sırada Kanal D’de yayınlanan “Yargı”, 3.sırada Fox TV’de ekrana gelen “Kirli Sepeti” yer aldı.

AB'de ise 1.sırada “Yargı”, 2.sırada “Teşkilat”, 3.sırada TV8’de ekrana gelen “Masterchef Türkiye All Star” yer aldı.