Kamu çalışanlarına kötü haber! Personel servisleri kaldırılıyor Kamu çalışanlarına kötü haber! Personel servisleri kaldırılıyor

Emeklilikte Adalet Derneği (EMADDER) twitter hesabı üzerinden gazeteci Zafer Şahin’in A Haber yayınında yaptığı konuşmayı alıntılayarak bir tweet yayınladı.

EMADDER tarafından yayınlanan açıklamada;

“Sayın @zafersahin06 konuyu şöyle özetleyelim; Aynı iş yerinde veya aynı evde iki ayrı kişi var diyelim. Bunların yaşları birbirine çok yakın. Devletine, milletine, ailesine çalışarak hizmet ettikleri prim gün sayısı da hemen hemen aynı. EYT yasasıyla birine diyorsunuz ki sen hemen emekli ol, diğerine 17-20 yıl bekle. Bu hangi vicdana, hangi adalet anlayışına sığar? Hangi insaf sahibi insan bunu diğer bir insana reva görebilir? Biz EYT yasası doğru veya yanlıştı demiyoruz. Biz akranlar arasındaki bu uçurumun yarattığı adaletsizliğin kademeli emeklilik yöntemiyle çözülebileceğini söylüyoruz. Bizim bu haklı talebimizi duyan, haklı bulan sizin gibi yüzlerce kanaat önderi ve siyasetçi var. Konuyu lütfen bu şekliyle değerlendirip ikibinlere kademe diyen vatandaşların haklı isyanını anlamaya çalışın.” diyerek bir bildiri yayınlandı.