Uzmanlar Federasyonu Başkanı Ali Tilkici Ali Tilkici, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK)'da kadrosuz oalrak istihdam ettirilen uzman çavuşlara kadro ve mesleki güvenceleri konusunda düzenleme yapılması için Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan yardımcısı Mesleki Yeterlilik Kurumu (MYK) üysi Ulvi yönter ile temaslarını hızlandırdı. 

Uzman çavuş düzenlemesi Meclis'te: 55 yaşında emekli olabilecekler, şahsi  silahlarını devlet verecek, 40 yaş üstü komando birliklerinde kadrolu olacak

Uzman çavuşların tehlikeli bölgelerde görev yapmaları ailelerinin endişelenmelerine sebep olurken ''vatan savunmasının sözleşmesi olmaz'' diyen uzman çavuşlara partiler ve milletvekillerince destek gelmeye de devam ediyor. 

Eğitimlerini tamamlayan komando uzman erbaşlar mezun oldu - Son Dakika  Haberleri

ENGİNYURT'DAN KADRO ÇAĞRISI

Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt daha önce yaptığı açıklamada uzman çavuşlara kadro için seslendi. Vatan savunmasının sözleşmesi olmayacağını vurgulayan Enginyurt, "İsimler okunurken sözleşmeli er, sözleşmeli uzman çavuş. MHP'de dahil olmak üzere uzman çavuşlar, sözleşmeli er kavramı kaldırılsın dedik, demeye devam ediyoruz. Çünkü vatan savunmasının sözleşmesi olmaz.

DP Milletvekili Cemal Enginyurt: ÖTV ve KDV zamları geri çekilmeli - Dünya  Gazetesi

HAK-İŞ Genel Başkanı Arslan Taksim'de: Bu meydanın normalleşmesini istiyoruz HAK-İŞ Genel Başkanı Arslan Taksim'de: Bu meydanın normalleşmesini istiyoruz

Vatan için mücadelenin sözleşmesi olmaz. Kuzey Irak'ta karlı bir havada, kancıkça bir pusuda şehit olmayı kendisine yakıştırdığımız insanları Ankara'da orduevlerine almıyoruz. Vicdanlarımız sızlamıyor mu? Kalplerimiz bu kadar mı karardı? Bu vatan evlatlarına kadroyu bile hala layık görmediysek Milli Savunma Bakanı’na sormak lazım; intikam yeminleri edene kadar bu vatan evlatlarının hakkını ve hukukunu korumayı da bilmelisiniz." dedi. 

ALİ TİLKİCİ UZMAN ÇAVUŞLARA KADRO İÇİN TEMASLARINI HIZLANDIRDI

Uzmanlar Federasyonu Başkanı Ali Tilkici, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK)'da kadrosuz olarak istihdam ettirilen uzman çavuşlar için temaslarını hızlandırdı. Federasyon başşkanı Tilkici, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı ve  Mesleki Yeterlilik Kurumu (MYK) üysi Ulvi yönter ile temaslarını hızlandırdı. Yönter ile uzman çavuşlar için görüşen federasyon ''Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Ulvi yönter’i Uzmanlar Federasyonu Yönetimi olarak ziyaret ettik. Sayın genel başkan yardımcımıza kahraman uzman çavuşlar adına teşekkür ederim. Birlikte Güçlüyüz.'' şeklinde açıklama yapıldı.