Türkiye'de zamlar sık sık baş gösterirken mağdur kesim seslerini yetkililere ulaştırmak için çeşitli etkinlikler düzenlemeye devam ediyor. Ağır çalışma koşulları ve eşitsizlik altında kalan ASM Grup Elemanları, eşitlik talebini iletmek için yetkililere çağrıda bulunmaya devam ediyor.

Yardımcı Hizmetler Sınıfının Kaldırılmasına İlişkin Kanun Teklifi Meclis'te Yardımcı Hizmetler Sınıfının Kaldırılmasına İlişkin Kanun Teklifi Meclis'te

Eşit işe eşit maaş!

İçlerinde Hemşire, ATT, Tıbbi Sekreter, Ebe ve Paramedik olan ancak sağlıkçı sıfatını alamayan 20 bine yakın vatandaş özlük haklarında iyileştirme istiyor. Haklarını almak isteyen ASM Grup Elemanları, iş güvencesi ve kadro talepleriyle sık sık gündeme geliyor.

Asm Grup Bakanlık Bünyesine!

Aile Sağlığı Merkezi Grup Elemanları Derneği de konuya ilişkin paylaşımında, "Herkesin en doğal hakkı olan durumlardan mahrum kalan asm grup elemanları, tek çözüm bakanlık bünyesi diyor. Alt işveren durumu ortadan kaldırılmalıdır. Kamu hizmeti veren her çalışan, sağlık bakanlığı işveren konumunda çalışan olmalıdır." ifaderine yer verdi.