MHP lideri Devlet Bahçeli partisinin Kayseri mitinginde konuştu. Bahçeli, Osmanlı'ya hakaret eden Tunç Soyer'e tepki göstererek, "Oğuz neslinden, Kayı'sından Kınık'ından hain çıkmaz. Sultan Vahdettin, asla hain değildir. Edepsiz İzmir Belediye Başkanı, küstahça ona hakaret etmiştir." dedi.

Bahçeli'nin açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

Türkiye geçmişinden kaçan, kendine güveni olmayan ülke durumuna düşürülmek istenmektedir. Bunun adı zillettir. Tarihimizi yargılıyorlar, milli birlik ve dayanışma azmimizi kurcalıyorlar. Hak, hukuk ve adalet kavramlarının içini boşaltıyorlar.

Münafık muhterislere sesleniyorum. Geleceğiniz varsa göreceğiniz de var. Davetsiz gelen döşeksiz oturmaya mahkumdur.

'ANKET ŞİRKETLERİ' TEPKİSİ!

Anket şirketlerini para ile yemleyip MHP ile ilgili kara kampanya düzeneği kuruyorlardı. Yüzleri kızarmadan yıkım planı yapıyorlardı. İşte görsünler buradaki heybeti, haşmeti...

6'LI MASAYA ADAYLIK GÖNDERMESİ: "İSİM VE İCAZET ALAMADILAR"

Zillet İttifakı aday konusunda henüz isim ve icazet alamadı. Zillet ittifakının istikameti şaşmıştır. Bizim adayımız belli, kararımız nettir. Sözümüz senettir. Türkiye çıkmaz sokaklarda zaman kaybedemez. Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dır.

Son günlerde tarihimizi tartışmaya açma densizlikleri vandal bir ilkesizlik düzeyine ulaşmıştır. Dünyanın hiçbir yerinde atasına, milli anılarına ülkemizdeki bir güruh kadar yıkıcı, yaralıyıcı konuşan yoktur.

"SULTAN VAHDETTİN, ASLA HAİN DEĞİLDİR"

Bahçeli, Tunç Soyer'in Osmanlı'ya yönelik hakaretlerine tepki göstererek, "Son günlerde tarihimizi tartışmaya açma densizlikleri vandal bir ilkesizlik düzeyine ulaşmıştır. Dünyanın hiçbir yerinde atasına, milli anılarına ülkemizdeki bir güruh kadar yıkıcı, yaralayıcı konuşan yoktur. Ecdadımızı ideolojik gayelerle suçlamak isteyenlere müsaade etmeyiz. Türk tarihi onların tarihi değildir." ifadelerini kullandı.

"ZİLLET İTTİFAKI YARINLARIMIZA PERDE ÇEKEMEYECEK"

Oğuz neslinden, Kayı'sından Kınık'ından hain çıkmaz. Sultan Vahdettin, asla hain değildir. Edepsiz İzmir Belediye Başkanı, küstahça ona hakaret etmiştir.

Zillet İttifakı yarınlarımıza perde çekemeyecek, büyük Türkiye'nin doğuşuna engel olmayacak. HDP, PKK ve FETÖ ile çok sıkı bir ittifak içindeler. Türkiye düşmanlarının emrindeler. Türkiye, bölgede barış kuşağı oluşturmak için mücadelesiyle herkesin takdirini kazanmıştır. Bu durum zillet ittifakının ayarını bozmuştur.

NANCY PELOSİ'NİN ERİVAN ZİYARETİ: SORUNLU VE SORUMSUZ BİR ZİYARETTİR...

ABD Temsilciler Meclisi Başkanı Nancy Pelosi'nin Tayvan'dan sonra Erivan'a seyahati kimlerin birlikte yürüdüğünün delilidir. Zamanlama itibarıyla sorunlu ve sorumsuz bir ziyarettir. Anlaşılıyor ki; Türkiye ve Türk milletini dört bir tarafından kuşatma altında tutuyorlar.

"KARABAĞ TÜRK YURDUDUR"

Karabağ'da kardeşlerimizin kanını döken caniler Türk'ün azameti karşısında duramaz. Karabağ Türk yurdudur. Ankara'nın Bakü ile kaderi birdir. Tarihin en büyük sosyal konut projesi hayata geçirildi. 500 bin konut milletimize muazzam bir hizmettir. CHP milyonlar harcayarak konserler düzenlerken Cumhur İttifakı gereğini yaptı.

Turgut Altınok, Antalya'da 600 konutu olduğu iddialarına belgeyle cevap verdi Turgut Altınok, Antalya'da 600 konutu olduğu iddialarına belgeyle cevap verdi

Bahçeli, Yunanistan Başbakanı Miçotakis'in provokatif adımlarıyla ilgili, "Gündüzünüzü gece gibi örtmeye, tacizlerinizin bedelini misliyle ödetmeye seve seve, koşa koşa, kanımızla, canımızla geliriz." diye konuştu.