Meksika'da olağanüstü bir olay yaşandı. Dünyanın dört bir yanında uzaylı ve UFO konusu gündemdeyken Meksika'da gerçekleşen toplantıda Peru'da keşfedilen ve uzaylılara ait olduğu ileri sürülen iki beden ilk defa halkın gözü önüne serildi.

UZAYLILAR 1000 YAŞINDA

İki küçük "uzaylı cesedi"nin cam bir kutu içinde sergilendiği bir etkinlik düzenlendi. Bilim insanları, uzaylıların 1000 yaşında olduğunu belirtti. Otonom Ulusal Meksika Üniversitesi'nde görevli bilim insanları, uzaylıların kalıntılarını incelemekte olduklarını ve bu kalıntılar üzerinde radyokarbon testleri gerçekleştirdiklerini duyurdu.

"UFO enkazından çıkarmadık"

Konuya dair açıklama yapmadan önce yemin eden bilim insanları, “DNA testi yaptık ve bu canlıların bizim gezegenimize ait olmadığını tespit ettik. Bunları bir UFO enkazından çıkarmadık. Onları madenlerde yerin altında bulduk ve fosilleşmişlerdi” ifadelerini kullandı.

UFO uzmanı Jaime Maussan haberi doğruladı

Öte yandan duruma ilişkin değerlendirmede bulunan UFO uzmanı Jaime Maussan, "Bu örnekler karasal evrimimizin bir parçası değil... Bunlar bir UFO enkazından sonra bulunan varlıklar değil. Diatom (yosun) madenlerinde bulundular ve daha sonra fosilleştiler" dedi. dedi. Maussan daha önce de analiz ettiği Peru’da bulunan 5 mumyayı “uzaylı” olarak tanımlamıştı. Fakat daha sonra Maussan’ın iddiası çürütülmüş ve mumyaların bir çocuğa ait olduğu belirtilmişti.

“Yapay zeka rahip” cemaati kızdırdı, kiliseden aforoz edildi! “Yapay zeka rahip” cemaati kızdırdı, kiliseden aforoz edildi!

"Uzaylıların varlığına dair olasılıklar incelenmeli"

Video konferans yöntemiyle etkinliğe katılan Harvard Astronomi Anabilim Dalı Direktörü Profesör Abraham Avi Loeb de “Meksika hükümeti bu bulguları bütün bilim insanlarına açmalı ve uzaylıların varlığına dair olasılıklar incelenmeli.” şeklinde konuştu.