Burçlar kuşağının en anaç kadınları olan boğa burcu kadınları hakkında merak ettiklerinizi derledik.

Boğa burcu kadınları sakin ve ağırbaşlı tavırlarıyla dikkat çekerler. Olgun bir yapıları vardır. Genel olarak çok uzun boylu olmazlar, gerdan kısımları dikkat çeker. Yumuşak bir mizaçları vardır. Uyum ve sakinlik ararlar. Güvenli alanlarının bozulmasından hiç hoşlanmazlar. Aceleci davranışlar onları huzursuz eder. Onlar için huzur dinginliktedir. Yapısı gereği sakin yapılan aktivitelerden hoşlanırlar.

Boğa burcu kadınları kırılgandır, hemen küçük bir çocuk gibi küserler. Tabi bu davranışlarını nazının geçtiği, kendini güvende hissettiği sevdiklerinin yanında yapar. Bütün bunların ardında ise çok güçlü bir yapısı vardır, dirayetlidir, sapasağlamdır. Zorluklar karşısında o kadar sabırlıdır ki bir boğa kadınının yıkılması çok zordur.

Aşırı sakin ve kendi halinde olan boğa burcu kadınlarının en hassas oldukları nokta çocuklarıdır. Çocuklarına gelen herhangi bir zararda sakin yapısının arkasındaki şiddetli öfkeyle karşılaşırsınız. Korunmacı ve anaç tarafı yüksektir. Aileside onun için çok önemlidir. Aile büyüklerine ve köklerine değer verir. Yakın çevresi onun güvenli alanı olduğu için daha çok bu alanda kalır.

30 Ekim - 5 Kasım Haftalık Astroloji Yorumu 30 Ekim - 5 Kasım Haftalık Astroloji Yorumu

Daha çok rutinleri seven boğa burcu kadınları değişimden de korkarlar. Bu yüzden uzun süre aynı evde oturur, aynı eşyaları kullanırlar. Problemli olan evliliğinde bile çok fazla değişim taraftarı olmaz. Onun yerine uzun yıllar sabrederler. Boğa burcu kadınları evlerinede çok değer verirler. Nostaljik izler bulabileceğiniz bir boğa burcu kadınının evinde antika eşyalar veya hatırası olan birşeyler mutlaka bulunur.

Yemek yemeyi çok seven boğa kadınları özellikle tatlılara bayılırlar. Mideleri de çok hassas olur ve bu konuda sıkıntı yaşayabilirler. Mutfakta da çok iyidirler, çok lezzetli yemekler yaparlar. Sevdikleriyle birarada büyük sofralarda yemekler yemek en sevdiği şeylerden biridir. Yatıştıran ve huzur veren taraflarıyla boğa burcu kadınları çok iyi bir eş adayıdır. Evi onun için huzur alanıdır, en çok evde olmaktan hoşlanır. Bazen evde kendini şımartan aktivitelerde bulunur. Konfor alanına çok önem verir ve keyfine düşkündür.

Güven onlar için çok önemlidir. Herhangi bir durum karşısında ilk baktıkları duygu güven verip vermediğidir. İlişkilerinde karşı tarafa güvenmek isterler. Kısa süreli ilişkiler onlara göre değildir. Boğa burcu kadınları daha çok gelenekselci bir yapıya sahiptir. Hızlı ve kısa süreli ilişkilerden ziyade karşı tarafı tanımak isterler. Garantici bir yapıya da sahip olan boğa burcu kadınları ilişkilerindeki her boşluğu doldurarak ilerlerler. Güven duygusunu tam olarak hissetiklerinde kendilerini ilişkiye bırakırlar. Ayrıca boğa burcu kadınları çok kıskançtır. Partnerini çok sahiplenir ve kendiside sahiplenilmek ister. Romantizmden de hoşlanan boğa burcu kadınları sürprizlere ve hediyelere de bayılırlar.

Boğa burcu kadınları iş hayatında da sakin yapısıyla dikkat çekerler. Telaşlı, stresli ve aşırı hareketli iş ortamları onlara göre değildir. Sakin ve huzurunun çok kaçmayacağı işlerde çalışmak onların daha verimli çalışmasına sebep olur. Bir işi asla yarım bırakmazlar. Onlara verilen işleri sonuna kadar tamamlarlar. Değişikliği çok sevmeyen boğa kadınları diğerlerine göre sıkıcı denilebilecek işleri keyifle yaparlar. İnatçı bir yapılarıda olan boğa burcu kadınları bir işi uzun yıllar sıkılmadan azimle yapabilirler. Bu sayede birçok boğa burcu kadını iş hayatında başarılı olurlar.