1. İkizler 

Eğlence deyince ilk akla gelen ikizler burçları yapısı gereği neşeli, enerjik ve esprili olurlar. Gülmeye ve güldürmeye bayılırlar. Kahkaha dolu sohbetlerin aranan ismidir. İletişim yeteneğide çok yüksek olan ikizler burçları konuşmaya ve muhabbet etmeye bayılırlar. Sosyalleşmek onlar için bir ihtiyaçtır. Sosyalleşirken eğlenmek ve etrafındakileride eğlendirmek bir ikizlerin görevidir. Eğlenceye çok düşkün olan ikizler burçlarının mizahi tarafları da çok yüksektir. Sosyal bir ortamda komik esprileriyle herkesi güldürmek isteyen biri varsa o kesinlikle ikizler burcu insanıdır. Eğer sizde bir ortamda ikizler burcu ile birlikteyseniz ağız dolusu gülmeye hazır olun. Kendinizi bir talkshowun içinde hissedebilirsiniz.

Aşk-ı Memnu karakterleri hangi burç? Aşk-ı Memnu karakterleri hangi burç?

2. Yay

Arkadaşlarıyla hem gezmek hemde eğlenmek isteyen yay burçlarıda tam bir eğlence düşkünüdür. Hareket halinde olmak gezmek, eğlenmek, farklı insanlar tanımak tam yay burcu insanlarına göredir. Yay burcu insanları komik olmaya bayılırlar. Absürt hareketler yapmak onları utandırmaz ve değişik hareketleriyle dikkatleri üzerine çekerler. Hayatı ciddiye almak çok onlara göre değildir. Bu yüzden sürekli espri yapıp, etrafındakilerle dalga geçerek eğlenirler. Sıkıntı ve sorunlara çok gelemeyen yay burcu insanları anın daima neşeli ve keyifli geçmesini isterler bu yüzdende enerjilerini daima pozitif tutarlar.

3. Koç

Eğlenmek için her zaman enerjisi bulunan koç burçları, hareketli olan her aktiviteye bayılırlar. Etrafında bulunan insanlarında enerjilerinin yüksek olmalarını isterler. Çünkü bir koç o kadar enerjiktirki hemen harekete geçmek ve yeni deneyimler yaşamak ister. Bir koç burcu ile her an her aktiviteyi yapabilirsiniz. Mizah seviyesi yüksek olan insanlarla bir arada olmaya bayılırlar. Küçük bir çocuk enerjisinde olan koç burcu insanları sürekli yeni birşeyler yapmak isterler ve etrafındaki insanlarıda sürekli harekete geçirirler. Bir koç, insanların yaşam enerjilerini yükselten motivasyona daima sahiptir.

4. Aslan

Tam bir keyif insanı olan aslan burcu insanları, sohbet ve muhabbetin olduğu ortamlara bayılırlar. Sevdiklerininde etrafında olması aslan burcunun çok hoşuna gider. Kalabalık ortamlarda dikkatleri üzerine çekmek isteyen aslan burcu insanları ne kadar eğlenceli ve komik olduklarını etrafa göstermek isterler. Keyiflenen insanları gördükçe heyecanı daha da artan aslanlar enerjileriyle bir ortamı çok rahat canlandırabilirler.