1. Boğa

Aşka ve sevgiye çok önem veren boğa burcu insanları eşlerine karşı sadık olan burçlar arasındadır. Onlar için güven çok önemlidir. Uzun, güzel ve kalıcı ilişkiler yaşamayı tercih ederler. Geleneksel bir anlayışa sahip olan boğa burcu insanları kısa ve içi boş ilişkiler yaşamayı tercih etmezler. Dikkat dağıtıcı ve dağınık durumlar içinde olmaktan çok hoşlanmazlar bu yüzden ilişki konusunda odağı tek bir kişi üzerinde yoğunlaştırırlar. Sabit nitelikte olan boğa burcu insanları yapısı gereği değişimden çok hoşlanmazlar. Güvenli alanlarında kalmak isterler. Bu yüzden ikinci bir ilişki onları zorlar. Zaten çok üşengeç olan boğa burcu insanlarının bu yönde kullanacakları ekstra bir enerjileride yoktur.

2. Yengeç 

İlişkilerinde partnerine çok önem veren yengeç burcu insanlarıda ilişkilerinde sadık olan burçlardan biridir. Hayata duygularını paylaşmaya gelmiş olan yengeç burçları için aşk ve sevgi gibi kavramlar çok önemlidir. Yengeç burcu insanları aile ve yuva kavramlarınada çok değer verir. Yuvasında huzur arar. Sevmek ve sevilmek ister. Partnerine duygusal olarak çok bağlıdır. İlişkide bir bütün olmak ister. Aşk ve sevgi dolu bir yuvaya sahip olmak onların en önemli önceliğidir. İlişkilerinde derin bir bağ kuran yengeç burcu insanları partnerini daima önceliklendirir ve diğerlerini gözü pek görmez.

2 - 8 Ekim Haftalık Astroloji Yorumu 2 - 8 Ekim Haftalık Astroloji Yorumu

3. Oğlak

Oğlak burcu insanlarıda ilişkilerde sadık olan burçlardandır. Oğlak burcu insanlarının sadakati partnerine aşırı bağlılıktan ziyade kendisiyle ilgili bir durumdur. Oğlak burçları etik değerlere önem verirler. Onlar için aldatmak küçük düşürücü, saygısızca bir davranıştır. Kendisine bu küçük düşürücü durumu yakıştırmayan oğlak burcu insanları ilişkilerinde genellikle sadık olurlar. Ayrıca oğlak burçlarının ilgi odağı kariyeri ve toplumdaki imajı olduğu için herhangi ikinci bir ilişkiyle pek ilgilenmezler. İlişkilerde şeffaflığa önem verirler. Karşılıklı güven esaslı ilişkiler kurarlar.