Memur öğretmenler Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ne istiyor? Memur öğretmenler Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ne istiyor?

Enerji İşçileri Sendikası Genel Başkan Danışmanı Kadir Mısırlı'nın oğlu Caner Mısırlı'nın düğün merasimi, saygıdeğer konukların katılımıyla gerçekleşti.

Enerji İşçileri Sendikası Genel Başkan Danışmanı Kadir Mısırlı'nın oğlu Caner Mısırlı ve gelini Yaren Şukası, dünyaevine girdi. Dün akşam gerçekleşen düğün merasimi, sevdikleri ve yakınları tarafından coşkuyla kutlandı.

Düğün merasimine, Enerji İşçileri Sendikası Genel Başkanı Mahmud Altunsoy da katılım sağladı. Altunsoy, Mısırlı ailesini bu mutlu günlerinde yalnız bırakmayarak tebriklerini iletti. 

Caner ve Yaren Mısırlı çifti, düğün merasiminde misafirlerini ağırlayarak mutluluklarını paylaştı. Konuklar, genç çiftin bu özel gününde yanlarında olmaktan büyük memnuniyet duyduklarını ifade ettiler.

Ak Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan / Samsun Milletvekili Yusuf Ziya YILMAZ, Çarşamba Belediye Başkanı Halit DOĞAN, AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Taner ÖZDEN, Ordu Çaybaşı Belediye Başkanı Hüseyin SEMİZ, Ordu Çaybaşı AK Parti İlçe Başkanı Adem Genç, Milliyetçi Hareket Partisi Çarşamba İlçe Başkanı Harun KAYA, Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İlkadım İlçe Başkanı Erhan ÇETİN, HAK-İŞ Konfederasyonuna bağlı Enerji İş Sendikası Genel Başkanı Mahmud ALTUNSOY, çarşamba ilçesinde görev yapan mahalle muhtarları, sivil toplum kuruluşları ve sendika yöneticileri, değişik meslek gruplarından esnaf ve iş insanları, düğüne katılarak sevinçlerini paylaştı.

Düğüne katılan konuklara hitaben, Kadir Mısırlı teşekkürlerini sunarak, 'Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan tüm konuklarımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz. Hayatımızın her aşamasında bize desteklerini esirgemeyen kardeşlerimize ve ailemize de ayrıca teşekkürlerimizi iletiyoruz. İyi ki varsınız! Saygılarımızı sunarız.' ifadelerini kullandı.