Trendyol Süper Lig'in 7. hafta maçında Galatasaray, MKE Ankaragücü ile kendi sahasında karşı karşıya geldi. Sarı kırmızılı ekip, ilk yarıda yediği golle 1-0 geride kalmıştı. Galatasaray 1-0 geriye düştükleri karşılaşmadan 2-1 galip ayrıldı.

Dursun Özbek'ten yıllık olağan bütçe toplantısında önemli açıklamalar: "Yeniden aday olduğumu belirtmek istiyorum" Dursun Özbek'ten yıllık olağan bütçe toplantısında önemli açıklamalar: "Yeniden aday olduğumu belirtmek istiyorum"

"Bana göre penaltı"

Galatasaray'ın Zaha'nın attığı gol öncesinde Kerem'in Mert'e yaptığı hareket ve Boey'in ceza sahasında düşürülmesi hakem kararlarının mercek altına alınmasına neden oldu. Eski hakem Fırat Aydınus, iki pozisyonu da şu şekilde değerlendirdi:

"Galatasaray'ın ilk golünden önce gelişen pozisyonda Kerem, Mert’e açık bir faul yapıyor. Devamında top taca çıktığı için VAR müdahalesi beklenmez."

Fırat Aydınus, Boey'in penaltı beklediği pozisyon içinse şunu söyledi:

"Bu pozisyonda rakibin Boey’i bozduğunu düşünüyorum, bu yoruma açık bir pozisyon ve bana göre penaltı. Hakem kararından dolayı eleştirilmez, VAR’ı ilgilendirmez."