Emekli maaşlarının yetersizliği ve hayat pahalılığı nedeniyle mağdur olan emekliler, hükümetin "Emeklimi Ezdirmeyeceğim" sözünü hatırlatarak, emeklilik reformu yapılmasını istiyor. Emekliler, insan onuruna yakışır bir yaşam sürmek için gerekli olan kaynakların kendilerine ulaşmadığını, bu yüzden de yoksulluk ve açlıkla mücadele ettiklerini söylüyor.

"Emekli insanca yaşamdan koparıldı"

Emekliler, hükümetin emeklilerin haklarını gözeten ve yaşam standartlarını yükselten politikalar üretmesini talep ediyor. Emekliler, yaşam koşullarının iyileştirilmesi için acil eylem çağrısında bulunuyor.

Bakan Bolat, İsrail ile ticaretin durdurulmasına ilişkin: Sıkıntılar çekiyor Bakan Bolat, İsrail ile ticaretin durdurulmasına ilişkin: Sıkıntılar çekiyor

Gönül Boran Özüpak, emeklilerin yaşadığı sorunlara dikkat çekerek hükümete çağrıda bulundu. Daha önce de "Emeklimi Ezdirmeyeceğim" icrasının ertelenmesinin kabul edilemez olduğunu belirten Özüpak, hükümete seslenerek "Emekli insanca yaşamdan koparıldı." dedi.  Emeklilerin yaşam koşullarında acilen iyileştirme yapılması gerektiğini savunan Özüpak'ın paylaşımı ise şu şekilde: