Abdulkerim Bardakcı Haberleri

Abdulkerim Bardakcı haberleri ve güncel Abdulkerim Bardakcı gelişmeleri, Abdulkerim Bardakcı ile ilgili tüm video, Abdulkerim Bardakcı fotoğrafları ve Abdulkerim Bardakcı haberleri İşçi Haber sitemizde


Spor

Abdülkerim Bardakcı, A Milli Takım'ın Macaristan ve Avusturya ile yapacağı özel maçların aday kadrosuna eklendi.

Spor

Galatasaray Kulübü, milli futbolcusu Abdülkerim Bardakçı'nın sağlık durumuyla ilgili bilgilendirmede bulundu.

Spor

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Galatasaray, 2023-2024 sezonunun başında transfer ettiği Abdülkerim Bardakçı konusunda konyaspor ile çıkmaza girdi.

Spor

Yükselen form grafikleriyle dikkat çeken Kerem Aktürkoğlu ve Abdülkerim Bardakçı'ya, Galatasaray'dan büyük jest.

Spor

Konyaspor'un teknik adamı İlhan Palu, Galatasaray'a transfer olan Abdülkerim Bardakcı hakkında konuştu.

Spor

Konyaspor'dan Galatasaray'a transfer olan Abdülkerim Bardakcı'nın performansı tartışma konusu olmaya devam ederken Bardakcı'nın maç esnasında yaptığı hareket olay oldu!

Spor

Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe, sezon başında Konyaspor'dan Abdülkerim Bardakcı'yı istemişti. Beşiktaş ve Fenerbahçe anlaşmanın kıyısından dönmüş kazanan Galatasaray olmuştu.

Spor

Konyaspor'dan Galatasaray'a transfer olan başarılı stoper Abdülkerim Bardakcı, Süper Lig'in ilk haftasında oynadığı maç sonrası önemli açıklamalarda bulundu.

Spor

Konya'da oynanacak maçta Konyaspor, Belarus temsilcisi BATE Borisov'la kozlarını paylaşacak.

Spor

Birçok kulübün takımına istediği ancak Galatasaray'ın anlaşma sağladığı Abdülkerim Bardakcı'dan sonra Konyaspor, ABD Major Ligi ekiplerinden Francisco Calvo'yu kadrosuna kattı.

Spor

Konyaspor oyuncusu Abdülkerim Bardakcı'nın Galatasaray'a transfer olmasından sonra yeşil-beyaz oyuncu Konrad Michalak, gösterdiği performansla Avrupa'nın dikkatini çekti.

Spor

Abdülkerim Bardakcı'nın Konyaspor'a transfer olmasının ardından Konyaspor'un kapısını bir kez daha çalmaya hazırlanıyor.

Reklam Bloğu
//