Açıklama Haberleri

açıklama haberleri ve güncel açıklama gelişmeleri, açıklama ile ilgili tüm video, açıklama fotoğrafları ve açıklama haberleri İşçi Haber sitemizde


Spor

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), erken seçim yapılması için imza veren kulüpleri topa tuttu. İşte detaylar...

Ekonomi

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, gelir vergisi beyannamelerine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Dünya

ABD Başkanı Joe Biden, skandallarına bir yenisini ekledi. Biden, savaş anılarını anlatırken amcasının yamyamlar tarafından yendiğini iddia etti.

Dünya

Hamas Hareketi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Filistin halkını, özgürlükleri ve topraklarını kurtarmak amacıyla verdiği mücadeleyi savunmasını takdir etti.

Gündem

MSB, terörle mücadeleye ilişkin, "Son bir haftada 27, 1 Ocak 2024’ten bugüne kadar ise 280’i Irak’ın, 393’ü Suriye’nin kuzeyinde olmak...

Siyaset

Gaziosmanpaşa’da AK Parti'nin itirazıyla oyların yeniden sayılması talebi kabul edildiği halde, CHP'lilerin yeniden sayım işlemini engellemeye çalışıldığı öne sürüldü.

Siyaset

İYİ Parti, sosyal medyada partinin kurultaya gideceği şeklindeki iddiaların gündeme gelmesi sonrası açıklama yaptı.

Siyaset

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, yerel seçim sonuçlarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Siyaset

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın saat 00.30 sıralarında açıklama yapması bekleniyor.

Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Seçim sahada kazanılır sandıkta tescil edilir. Sahada yoksanız sandıktan zaten bir şey çıkmaz, sandığı iyi kontrol edemezseniz de...

Dünya

İsrail'de milletvekili Almog Cohen, Refah kentine kara saldırısı başlatılması çağrısı yaparak, "Ramazan ayı onları öldürmek için en iyi zaman" dedi.

Dünya

Dünya Müslüman Alimler Birliği Genel Sekreteri Ali Karadaği tarafından, Rusya'nın başkenti Moskova'daki terör saldırısına ilişkin sosyal medya hesabından paylaşım yapıldı.

Reklam Bloğu
//