Acun ılıcalı Haberleri

acun ılıcalı haberleri ve güncel acun ılıcalı gelişmeleri, acun ılıcalı ile ilgili tüm video, acun ılıcalı fotoğrafları ve acun ılıcalı haberleri İşçi Haber sitemizde


Magazin

TV8 ekranlarının heyecan dolu yarışması Survivor'da sular durulmuyor. Acun Ilıcalı o yarışmacıyı uyardı.

Magazin

Acun Ilıcalı'nın sunumuyla Survivor All Star'da takımları belli oldu! Listede dikkat çeken isim herkesi şaşırttı.

İş-İlanı

Acun Medya'nın yayımladığı habere göre farklı alanlara personel alımı yapılacak. Başvuru şartları neler, ne zaman alım yapılacak?

Magazin

TV8'in sahibi, ünlü sunucu Acun Ilıcalı çalışanlarına öyle bir jest yaptı ki görenler yok artık dedi.

Magazin

Bir süredir boğuştuğu sağlık sorunlarıyla zor zamanlardan geçen Turabi Çamkıran'ın Survivor kadrosuna dahil olarak yer yerinden oynattı.

Magazin

Ekranların sevilen yarışma programı Survivor, bu sene de bomba gibi bir kadroyla ekranların karşısına çıkıyor. İşte o isim çok konuşuldu.

Magazin

Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği TV8 ekranlarının sevilen yarışması Survivor 2023'e Hayat Bilgisi dizisiyle hafızalara kazınan bir isim katıldı.

Magazin

Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği TV8 ekranlarının sevilen yarışması Survivor 2023'ün kadrosu da tamamlanmaya başladı.

Magazin

Survivor yarışmasının 2023 için tanıtımında yarışmanın sloganını açıklayan Acun Ilıcalı, yeni formatı açıkladı.

Magazin

Survivor'un 2020-2021 kadrosunda yer alan ve sakatlık nedeniyle yarışmadan ayrılan Sofia Margariti, Acun Ilıcalı'ya 200 bin Euro'luk tazminat davası açtı.

Magazin

MasterChef Türkiye'de Acun Ilıcalı ve Fatma Nur Uçar arasında kavga yaşandığı iddiası gündeme bomba gibi düştü.

Magazin

Survivor All Star 2022'de yarışmacıların aldığı haftalık ücretler ifşa oldu. İşte Acun Ilıcalı'nın en çok ücret ödediği o yarışmacı...

Reklam Bloğu
//