Akp Haberleri

akp haberleri ve güncel akp gelişmeleri, akp ile ilgili tüm video, akp fotoğrafları ve akp haberleri İşçi Haber sitemizde


Genel

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan'a ilişkin ifadeleri sebebiyle dava açıldı.

Gündem

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün AK Parti Genel Merkezi'nde AK Parti'nin İstanbul adayı hakkında açıklamalarda...

Gündem

AKP Balıkesir İl Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Murat Uysal (31), geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

İşçi Haberleri

Staj ve çıraklık sigortasının emeklilikte sigorta başlangıcı sayılmasına kayıtsız kalmayıp müjdeli haber bekleyen staj ve çıraklık mağdurlarının umutları tükeniyor.

Genel

Dulkadiroğlu AK Parti İlçe Başkanlığı'nı yapan Şahin Avşaroğlu, yaptığı inşaatların depremde yıkılması üzerine görevden alındı.

Gündem

Depreme ailesiyle Adıyaman'da yakalanan AK Parti Adıyaman Milletvekili Yakup Taş'ın, arama kurtarma çalışmaları sonucunda vefat ettiği belirlendi.

İşçi Haberleri

Cumhurbaşkanı'nın yaptığı konuşmanın ardından bir açıklama da AK Parti Grup Başkan Vekili Mustafa Elitaş'dan geldi.

Gündem

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, uzaya gidecek adayların belli olduğunu söyledi.

İşçi Haberleri

CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut'un Staj ve çıraklık başlangıcının emeklilik için geçerli olması için verilen teklif AKP ve MHP oylarıyla...

Gündem

Tuzla'da İSKİ ekipleri tarafından kazı çalışması yapılan alanda doğalgaz borusu patladı. Çalışmanın yakınında bulunan AK Parti Tepeören Teşkilat Bürosu'nda yangın...

Gündem

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde gerçekleştirilen görüşmelerde açıklamalarda bulundu.

Magazin

Duman'ın solisti Kaan Tangöze, AK Parti'nin şarkılarını izinsiz kullandığını açıklayarak, "Seçimden sonra haklarımızı aramaya başlayacağız." dedi.

Reklam Bloğu
//