Arzu LAstikçi Haberleri

Arzu LAstikçi haberleri ve güncel Arzu LAstikçi gelişmeleri, Arzu LAstikçi ile ilgili tüm video, Arzu LAstikçi fotoğrafları ve Arzu LAstikçi haberleri İşçi Haber sitemizde


İşçi Haberleri

EYT-EF Başkanı Arzu Lastikçi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda 5000 ve kısmi emeklilik konusuna ilişkin tepkisini dile getirdi.

İşçi Haberleri

EYT-EF Başkanı Arzu Lastikçi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda hükümete 5000 ve kısmi emeklilik çağrısı yaptı.

İşçi Haberleri

EYT-EF Başkanı Başkanı Arzu Lastikci, hükümete seslenerek 5000 ve kısmi emeklilik mağduriyetinin bitmediğini ifade etti.

İşçi Haberleri

EYT-EF Başkanı Başkanı Arzu Lastikci, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda CİMER ve AKİM'e seslendi.

Ekonomi

EYT-EF Başkanı Başkanı Arzu Lastikci, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ikramiye açıklamasına tepki gösterdi.

Ekonomi

EYT-EF Başkanı Başkanı Arzu Lastikci, 5000 ve kısmi emeklilik mağduriyeti çözülene kadar mücadeleye devam edeceğini duyurdu.

İşçi Haberleri

Emeklilikte Yaşa Takılanlar ve Emekliler Federasyonu Başkanı Arzu Lastikci, Bakan Vedat Işıkhan'a seslenerek verilen sözlerin tutulmasını istedi.

İşçi Haberleri

Emeklilikte Yaşa Takılanlar ve Emekliler Federasyonu Başkanı Arzu Lastikci, Bakan Vedat Işıkhan'a prim günü ve kısmi emeklilik için çağrı yaptı.

İşçi Haberleri

2000 yılı sonrası emekli olanlar için de İntibak Yasası'nın çıkarılması talebi, emeklilik aylıkları arasındaki farkın giderilmesi ve emekli olan kişiler...

İşçi Haberleri

İstanbul EYT Derneği Başkanı Arzu Lastikci sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yaptı.

İşçi Haberleri

İstanbul Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (EYTSYDD) Başkanı Arzu Lastikci, İstanbul Silivri'de kurulan standa konuşma gerçekleştirdi. Lastikci,,...

İşçi Haberleri

Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Arzu Lastikci EYT'lilere seslendi.

Reklam Bloğu
//