Arzu LAstikçi Haberleri

Arzu LAstikçi haberleri ve güncel Arzu LAstikçi gelişmeleri, Arzu LAstikçi ile ilgili tüm video, Arzu LAstikçi fotoğrafları ve Arzu LAstikçi haberleri İşçi Haber sitemizde


İşçi Haberleri

EYT-EF Başkanı Başkanı Arzu Lastikci, 5000 ve kısmi emeklilik mağduriyetinin çözümü için bir kez daha yetkililere seslendi.

İşçi Haberleri

EYT-EF Federasyonu emekli, EYT, SGK ve Bağ-Kur gibi tüm emeklilik mağduriyetleri için 21 Ocak Pazar günü Arzu Lastikçi başkanlığında Kadıköy'de...

İşçi Haberleri

EYT-EF Başkanı Başkanı Arzu Lastikci, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "BAĞ-KUR Tescil Mağdurları, BAĞ-KUR Prim Eşitleme, İhya mağdurlar için alanlara...

İşçi Haberleri

EYT-EF Genel Başkanı Arzu Lastikçi, 5000 prim ve 3600 günden emekli edilemeyen mağdurlar için adalet çağrısında bulundu.

İşçi Haberleri

EYT-EF Başkanı Arzu Lastikçi, 5000 ve kısmi emeklilik mağdurlarının sesi olmaya devam ediyor.

İşçi Haberleri

EYT-EF Genel başkanı Arzu lastikçi 5000 prim gününden emekli olanların aylık bağlama oranlarının az olmasına tepki gösterdi.

İşçi Haberleri

EYT-EF Başkanı Arzu Lastikçi, emekli maaşlarıyla geçimlerini sağlayamayan emeklilere destek olurken emekli maaşlarına da tepki gösterdi.

İşçi Haberleri

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) yasasının eksik çıktığını söyleyen kısmi emeklilik mağdurlarına çözüm getirilecek mi?

İşçi Haberleri

EYT-EF Başkanı Arzu Lastikçi sosyal medya hesabından başlattığı çalışmada 5000 ve kısmi emeklilik vurgusu yaptı. ''Çıkarın 5 Bini Kısmiyi Bitirin...

İşçi Haberleri

EYT-EF Başkanı Arzu Lastikçi, sosyal medya platformu X'den yaptığı paylaşımla emekliler arasındaki maaş adaletsizliğinin ancak İntibak yasası ile çözülebileceğini duyurdu.

Ekonomi

EYT-EF Başkanı Başkanı Arzu Lastikci, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla emeklilerin geçinemediğini bir kez daha dile getirdi.

İşçi Haberleri

EYT-EF Başkanı Arzu Lastikçi, "Emekliyi enflasyona ezdirdiniz" diyerek hükümete tepki gösterdi.

Reklam Bloğu
//