Askerlik Haberleri

askerlik haberleri ve güncel askerlik gelişmeleri, askerlik ile ilgili tüm video, askerlik fotoğrafları ve askerlik haberleri İşçi Haber sitemizde


İşçi Haberleri

Askerlik görevlerini belirli bir ücret karşılığında "bedelli" yapan vatandaşlar, 28 günlük kışla süresinin de kaldırılmasını istiyorlar.

Ekonomi

700 bini aşkın genç bedelli askerlik uygulamasında 28 gün kışla şartının ve cezaların düzenlenmesini talep ediyor.

Ekonomi

Sayıları milyonları bulan gençler bedelli askerlik uygulamasında 28 gün kışla şartının ve cezaların düzenlenmesini talep ediyor.

Genel

Bedelli askerlik uygulamasında gençlerin maddi ve manevi sıkıntı yaşamasına neden olan 28 gün kışla şartı kaldırılacak mı?

Genel

Yüksek ücret ve 28 gün kışla şartı nedeniyle yüz binlerce genci mağdur eden bedelli askerlik uygulamasında düzenleme yapılacak mı?

İşçi Haberleri

SGK ve Bağ-Kur'luların aksine askerlik borçlanmasıyla EYT'den yararlanamayan 4C'li asker, polis ve memurlar eşitlik istiyor.

İşçi Haberleri

4C'li memurlar, askerlik borçlanmasının sigorta başlangıcını geriye çekmesini talep ederek yetkililere sesleniyorlar.

Genel

Bedelli askerlik uygulamasında 28 gün kışla şartı olması adayların maddi ve manevi sıkıntı yaşamasına neden oluyor.

Genel

Vatani görevlerini yerine getirmek için askerlik yerlerinin açıklanmasını merakla bekleyenler için askerlik yerleri açıklandı.

Genel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yurt dışında yaşayan vatandaşlara yönelik paylaşım yaptı.

Genel

Sayıları yüz binleri bulan gençler bedelli askerlik ücretinin makul bir seviyeye çekilmesini ve şartların düzenlenmesini talep ediyor.

Genel

Sayıları milyonları bulan gençler kışlasız bedelli askerlik olmasın, ücretinin makul bir seviyeye çekilmesini ve şartların düzenlenmesini talep ediyor.

Reklam Bloğu
//