Banka Haberleri

banka haberleri ve güncel banka gelişmeleri, banka ile ilgili tüm video, banka fotoğrafları ve banka haberleri İşçi Haber sitemizde


Ekonomi

FAST (Fonların Anlık ve Sürekli Transferi) Sistemi kullanarak bankalar üzerinden para gönderim üst limitinin değiştiği Merkez Bankası tarafından duyuruldu. Buna...

Ekonomi

ABD merkezli Citibank, Türkiye'ye ilişkin dolar ve enflasyon tahminlerini paylaştı. Citibank, doların 40 lirayı aşacağını belirterek tarih verdi.

İşçi Haberleri

Öz Finans İş Sendikası Genel Başkanı Ahmet Eroğlu, sözleşme döneminin önemine vurgu yaparak dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Ekonomi

Bankacılık işlemlerinde uzaktan kimlik tespiti için yeni düzenleme yapıldı. Yapılan düzenleme Resmi Gazete'de yayımlandı.

İşçi Haberleri

Ekonomik durumlardan dolayı bankalara borçlanıp yüksek faiz oranlarından dolayı geri ödeme yapamayan vatandaşların sicil affı isteği sürüyor.

İşçi Haberleri

Kredi kartı, kredi, karşılıksız çek ve protestolu senet borçları olan binlerce mağdur hükümetten yeni bir yasa bekliyor.

İşçi Haberleri

Banka promosyonu sözleşmesinin günümüz şartların uyarlanmasını isteyen Adalet Bakanlığı personelleri sendikalara ve yetkililere seslenmeye devam ediyor.

İşçi Haberleri

Maaş, mesai ücreti ve görevde yükselme konularında düzenleme bekleyen Adalet Bakanlığı personelleri şimdi de banka promosyonu sözleşmesiyle mağdur edildi.

Ekonomi

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) derecelendirme kuruluşlarının derecelendirme komitesinde yer alacak üyelerin seçilme kriterlerini genişletti.

Dünya

Hintli bir bankacı, kredi anlaşmazlığı yaşadığı Uganda askeri tarafından kalaşnikofla vurularak öldürüldü.

Gündem

Bahçelievler'de kadın kıyafetleri giyerek silahla girdiği banka şubesinden zorla 170 bin lira alan zanlı gözaltına alındı.

Ekonomi

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Hafize Gaye Erkan, Türkiye Bankalar Birliği (TBB) yönetimiyle bir araya geldi. Erkan, toplantı sonrası...

Reklam Bloğu
//