Büyük Birlik Partisi Haberleri

Büyük Birlik Partisi haberleri ve güncel Büyük Birlik Partisi gelişmeleri, Büyük Birlik Partisi ile ilgili tüm video, Büyük Birlik Partisi fotoğrafları ve Büyük Birlik Partisi haberleri İşçi Haber sitemizde


Gündem

BBP Genel Başkanı Destici, partinin kurucu genel başkanı merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun Taceddin Dergahı'ndaki kabrini ziyaret etti.

Gündem

BBP'nin kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümüne ilişkin arama kurtarma çalışmalarındaki ihmalle ilgili 3 dava sonuçlanırken, ana soruşturma sürüyor.

Gündem

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, seçim çalışmalarını sürdürürken Tokat'ta trafik kazası geçirdi. Kazada Destici ile birlikte araçta bulunan...

Genel

Sözleşmeli Erbaş ve Er Derneği Başkanı Abidin Kocabuğa, beraberindeki heyetle Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici'yi ziyaret etti.

Gündem

BBP'nin 12. Olağan Kurultayı'nda 2 grup birbirine girdi. Polis duruma müdahale ederken salonda "Hareketin lideri Mustafa Destici" sloganları duyuldu.

Politika

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, bölgede, İsrail-Filistin sorununun iki devletli çözüm dışında çıkış yolu görünmediğini söyledi.

İşçi Haberleri

Samsun Staj ve Çıraklık Mağdurları Derneği Başkanı Murat Aydın ve yardımcısı Kenan İşman, Büyük Birlik Partisi Samsun il kongresine katıldı

İşçi Haberleri

Samsun Staj ve Çıraklık Mağdurları Platformu üyeleri Büyük Birlik Partisi'ne ziyarette bulunarak taleplerini anlattı.

İşçi Haberleri

Büyük Birlik Partisi Mustafa Destici, FOX TV canlı yayınına katıldı. Destici, Ben başından itibaren EYT meselesinin çözülmesi gerektiğini söylüyorum, dedi.

Genel
Politika

- "Ne olursa olsun, her şart ve zeminde aynen Doğu Türkistan davasına sahip çıkacağımız, onu unutmayacağımız gibi Filistin davasına da...

Genel
Reklam Bloğu
//