Deprem bölgesi Haberleri

deprem bölgesi haberleri ve güncel deprem bölgesi gelişmeleri, deprem bölgesi ile ilgili tüm video, deprem bölgesi fotoğrafları ve deprem bölgesi haberleri İşçi Haber sitemizde


Gündem

YSK Başkanı Yener, "Deprem bölgesinin yerel seçimlere hazır olduklarını yerinde gözlemledik. Okullarımız ve konteynerlerimiz seçime hazır haldedir" dedi.

Gündem

Deprem bölgesindeki KOBİ'ler ve mikro işletmeler, son 5 yılda desteklerden faydalanmış olsalar da, faiz indirimli KOSGEB kredilerinden faydalanabilecek.

Gündem

Kahramanmaraş merkezli geçen yıl 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerden etkilenen 11 ilin yer aldığı bölgenin yeniden imarı için bu yıl...

Politika

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, deprem bölgesi için hazırlanan kanun teklifine yönelik açıklamalarda bulundu.

Siyaset

Kahramanmaraş’ta 6 Şubat’ta medyana gelen depremler büyük yıkıma yol açarken, Eskişehir’in Cumhuriyet Halk Partili belediyeleri depremzede seçmenleri unutmayarak demokrasiye örnek...

Genel

Etlik Şehir Hastanesi'nde sağlık çalışanlarıyla iftar yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sağlık çalışanlarına müjdeyi duyurdu.

Dünya

Merkez üssü Kahramanmaraş olan depremden etkilenen iller yıkıma uğrarken, Türkiye yasa büründü. Uydudan çekilen görüntüler ise herkesi şok etti!

Gündem

2. Ordu Komutanlığına bağlı tüm komando tugayları, deprem bölgelerine sevk ediliyor. Tugaylar depremzedelere tahsis edilecek.

Reklam Bloğu
//