Engelli Haberleri

engelli haberleri ve güncel engelli gelişmeleri, engelli ile ilgili tüm video, engelli fotoğrafları ve engelli haberleri İşçi Haber sitemizde


Gündem

Engeli veya hastalığı nedeniyle kendi imkanlarıyla sandığa gidemeyen seçmenler, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri için oy kullanacakları yerlere ulaştırıldı.

Siyaset

İBB Başkan adayı Kurum "Engelsiz Gönüller İftar Sofrası" programında konuştu. Kurum, "1 Nisan'dan itibaren engelli kardeşlerimiz için 'Engelsiz Seferberlik' ilan...

Spor

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu, düzenlenen törende Rast Grup ile sponsorluk anlaşmasına imza attı.

İşçi Haberleri

Engelli YHS personelleri, engel durumlarına göre çalışma şartlarında düzenleme yapılmasını ve Genel İdare Hizmetleri sınıfına geçmeyi istiyor.

İşçi Haberleri

Engelli YHS personelleri, engel durumlarına göre çalışma şartlarında düzenleme yapılmasını ve Genel İdare Hizmetleri sınıfına alınmayı istiyor.

Teknoloji

Birçok sektörde örneklerine rastlanan yapay zeka uygulamaları engellilerin de hayatını kolaylaştırıyor.

Kültür-sanat

Trabzonlu film yapımcısı Fatih Zaman'ın senaristliğini yaptığı, engelli oyuncuların da başrollerini paylaştığı "Bana Maviyi Anlat" sinema filmi başarı topladı.

İşçi Haberleri

Engelli Yardımcı Hizmetler Sınıfı personelleri, engel durumlarına göre çalışma şartlarında düzenleme yapılmasını istiyor.

Ekonomi

Engelli Yardımcı Hizmetler Sınıfı personelleri, engel durumlarına göre çalışma şartlarında düzenleme yapılmasını talep ediyor.

İşçi Haberleri

Engelli Yardımcı Hizmetler Sınıfı personellerinin çalışma hayatında önlerinde bulunan engeller kaldırılacak mı?

Yaşam

Balıkesir'in İvrindi ilçesinde ikamet eden 14 yaşındaki yürüme engelli Hilmi Güneş'in denize girme hayalini Edremit Belediyesi ekipleri gerçekleştirdi.

Genel

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, evde bakım yardımı aylık ödemelerinin 4 bin 336 liradan 5 bin 97...

Reklam Bloğu
//