Ergün atalay Haberleri

ergün atalay haberleri ve güncel ergün atalay gelişmeleri, ergün atalay ile ilgili tüm video, ergün atalay fotoğrafları ve ergün atalay haberleri İşçi Haber sitemizde


SENDİKA

Tes-İş Sendikası Genel Başkanı İrfan Kabaloğlu, TÜRK-İŞ yönetimine girdi. Öte yandan yönetimde görev dağılımı da yenilendi.

İşçi Haberleri

700 binden fazla kamu işçisi ek zam talebine ilişkin beklenen kritik toplantı bugün. Toplu iş sözleşmeleri ocak ayından sonra başlayan...

İşçi Haberleri

Belediye şirket işçileri, TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay'a seslenerek çalışma şartlarındaki mağduriyetlerin giderilmesini aksi takdirde sendikalarından istifa edeceklerini duyurdu.

İşçi Haberleri

TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay İstanbul'da düzenlenen Ortak Paylaşım Forumu’nun beşincisinde taşeron işçiler için

İşçi Haberleri

Taşerona kadro açıklamalarının ardından belediye şirket işçilerinden tepki çeken Türk-İş Başkanı Ergün Atalay geri adım attı.

İşçi Haberleri

Türk-İş Başkanı Ergün Atalay'ın taşerona kadro açıklamalarının ardından belediye şirket işçilerinden tepki gecikmedi.

İşçi Haberleri

TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay, "Seçim öncesi verilen sözler tutulmalı" diyerek taşerona kadro ve gelir vergisi için değerlendirmelerde bulundu.

İşçi Haberleri

750 bin kamu işçisi geçim sıkıntısı çektiklerini belirterek TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay'a tepki gösteriyor.

Ekonomi

TÜRK-İŞ Genel Başkan Ergün Atalay ve Genel Başkan Yardımcısı Pevrul Kavlak iktidar ve muhalefete vergi düzenlemesiyle ilgili mektup gönderdi.

Ekonomi

Türk-İş Başkanı Ergün Atalay, asgari ücret görüşmelerine dair açıklamada bulunurken kabul etmeyere masadan kalkabilecekleri ücreti açıkladı.

Gündem

Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay, Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nda gerçekleştirilecek olan pazarlıktaki alt sınırı açıkladı.

Gündem

Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu 24. Olağan Genel Kurulu'nda yapılan seçim sonucunda başkan belli oldu. Sonuca göre Ergün Atalay yeniden genel...

Reklam Bloğu
//