Ev Haberleri

ev haberleri ve güncel ev gelişmeleri, ev ile ilgili tüm video, ev fotoğrafları ve ev haberleri İşçi Haber sitemizde


Dünya

Kazakistan'da karların erimesi sebebiyle meydana gelen taşkın sonucunda yaklaşık 1500 ev su altında kaldı.

Gündem

Geçen seneki genel seçimlerin ardından fiyatıyla dudak uçuklatan lüks bir ev aldığı konuşulan Sinan Oğan iddialara cevap verdi. Oğan, "Burayı...

Gündem

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve eşi Dilek İmamoğlu taşınmaz, nakit, altın, döviz ve arabanın yer aldığı mal varlığı...

Gündem

Şanlıurfa'da tek katlı evde henüz bilinmeyen bir nedenle çökme meydana geldi. Göçük altında kalan 2 kişi hayatını kaybederken 8 kişi...

İşçi Haberleri

Çeşitli sebeplerle yapı kayıt belgeleri iptal edilen hak sahipleri mağduriyetlerinin giderilmesi için yetkililerden bir an önce çözüm bekliyor.

Magazin

Sosyal medya paylaşımları ile sık sık gündeme gelen şarkıcı Demet Akalın, "Benim adımı kullanarak dolandırıcılık yapmışlar" dedi.

Genel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gençlerle bir araya geldiği programdaki konuşmasının bir kısmını Twitter hesabından paylaştı.

Yaşam

Fırsatçı ev sahiplerinin yeni yöntemi herkesi şaşırtırken Avukat Sinan Keskin'den kiracılara dikkat çeken açıklamalar geldi.

Gündem

Uyuşturucu kullandığı öne sürülen Müslüm Ö. ailesiyle birlikte oturduğu evi ateşe verdi.

Gündem

Adana Kozan'da evlilik yıl dönümü hediyesi olarak süpürge isteyen 42 yıllık eşine, 16 dönüm tarla, bahçe ve evin tapusunu verdi.

Gündem

İlker Kapan, tartıştığı 2 akrabasına ait evlere benzin döküp ateşe verdi. Şahısın savunmasını duyan herkes şok oldu.

Gündem

Gaziantep'te yokuş aşağı geri geri kayan kum yüklü kamyon, bir eve girerek ancak durabildi.

Reklam Bloğu
//