Güvenlik korucuları Haberleri

güvenlik korucuları haberleri ve güncel güvenlik korucuları gelişmeleri, güvenlik korucuları ile ilgili tüm video, güvenlik korucuları fotoğrafları ve güvenlik korucuları haberleri İşçi Haber sitemizde


Genel

Uzun zamandır maaşlarında artış ve çalışma şartlarında düzenleme isteyen güvenlik korucularının talepleri devam ediyor.

Genel

Ülke genelinde fedakârca görev yapan zor şartlar altında görevlerini yerine getirmeye çalışan güvenlik korucuları yetkililerden ne talep ediyor?

Genel

Mevcut çalışma şartlarından memnun olmadıklarını belirten güvenlik korucularının özlük haklarında düzenleme yapılacak mı?

İşçi Haberleri

Güvenlik korucuları mesleklerini etkin bir şekilde yerine getirebilmeleri için haklarında iyileştirme yapılmasını talep ediyor.

İşçi Haberleri

Ülke sınırlarını engebeli arazilerde koruyan güvenlik korucuları gözünü TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’na çevirdi! Peki güvenlik korucuları ile ilgili bir...

İşçi Haberleri

Uzun yıllar boyunca zorlu koşullar altında çalışan güvenlik korucuları Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kadro talebinde bulunuyorlar.

İşçi Haberleri

Çok zorlu şartlarda çalışmalarına rağmen işlerine büyük bir özveriyle devam eden güvenlik korucuları haklarında iyileştirme talep ediyor. Peki düzenleme gelecek...

İşçi Haberleri

Ülkemizde huzur ve güvenliği sağlamak adına önemli bir rol üstlenen güvenlik korucuları için düzenleme yapılacak mı? İşte detaylar...

İşçi Haberleri

Jandarma bünyesinde görev yapan güvenlik korucularının özlük haklarına ilişkin düzenleme yapılacak mı? İşte detaylar...

İşçi Haberleri

Ülke sınırlarını, tehlikeli yerlerde koruyan ve hiçbir can güvenliği olmayan güvenlik korucularının, haklarına iyileştirme yapılacak mı?

İşçi Haberleri

Ülke sınırlarını, tehlikeli yerlerde koruyan ve can güvenliklerinden tedirginlik duyan güvenlik korucularının haklarında düzenleme yapılacak mı?

Genel

Mevcut çalışma şartlarından memnun olmadıklarını belirten güvenlik korucularının çalışma şartlarında düzenleme yapılacak mı?

Reklam Bloğu
//