Kasımpaşa Haberleri

kasımpaşa haberleri ve güncel kasımpaşa gelişmeleri, kasımpaşa ile ilgili tüm video, kasımpaşa fotoğrafları ve kasımpaşa haberleri İşçi Haber sitemizde


Spor

Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında Kasımpaşa, deplasmanda Mondihome Kayserispor'u 2-0 yendi. İşte detaylar...

Spor

Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Kasımpaşa'nın konuğu olan Galatasaray, ölüp ölüp dirildi. Maçı 90. dakikada bulduğu golle kazandı.

Spor

Lider Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında yarın deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaşacak. Mücadele saat 16.00'da başlayacak.

Spor

Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında İstanbulspor'a konuk olan Kasımpaşa, 1-0 geriye düştüğü maçta 2-1 galip gelmeyi başararak 3 puanı hanesine...

Spor

Süper Lig'in 28. haftası Kasımpaşa'nın, Sivasspor'u konuk etmesiyle başlayacak. Mücadele bu akşam 20.00'de başlayacak.

Spor

Süper Lig'de 27. hafta mücadelesinde Fenerbahçe, sahasında ağırladığı Kasımpaşa'yı geri düşmesine rağmen uzatmalarda penaltıdan bulduğu golle mağlup etti.

Spor

Trendyol Süper Lig 27. hafta mücadelelerinde bugün 4 maç oynanacak. Günün programında ilk maçta saat 13.30'da Kayserispor, Ankaragücü'nü konuk edecek.

Spor

Trendyol Süper Lig 27. haftada Fenerbahçe, yarın Kasımpaşa'yı konuk edecek. Mücadele saat 19.00'da başlayacak.

Spor

Trendyol Süper Lig'de 26. haftanın açılış mücadelesinde Kasımpaşa ve Fatih Karagümrük, karşılıklı bulduğu goller ile 1-1 berabere kaldı.

Spor

Trendyol Süper Lig 26. hafta mücadeleleri Kasımpaşa'nın, Fatih Karagümrük'ü konuk etmesiyle başlıyor. Mücadele bu akşam 20.00'de başlayacak.

Spor

Süper Lig'de 25. haftanın açılış maçında Kasımpaşa, Adana Demirspor'u deplasmanda 3-1 mağlup ederek üç puanı kaptı; maç fazlasıyla 4. sıraya...

Spor

Süper Lig'in 25. haftası yarın Adana Demirspor'un, Kasımpaşa'yı konuk edeceği maçla başlayacak.

Reklam Bloğu
//