Muhammet emin akbaşoğlu Haberleri

muhammet emin akbaşoğlu haberleri ve güncel muhammet emin akbaşoğlu gelişmeleri, muhammet emin akbaşoğlu ile ilgili tüm video, muhammet emin akbaşoğlu fotoğrafları ve muhammet emin akbaşoğlu haberleri İşçi Haber sitemizde


Gündem

Milyonlarca emeklinin seyyanen zam beklentileriyle ilgili bir değerlendirmede bulunan AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler "Böyle bir çalışmamız yok" dedi.

Gündem

Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun 2024 yılı için belirlenecek tutar çalışmaları devam ederken, AKP'li Muhammed Emin Akbaşoğlu asgari ücretin açıklanacağı tarih...

Politika

Bitlis'te konuşan AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu,"2024'e alım gücü daha da artmış olarak girmiş olacağız" dedi.

İşçi Haberleri

AK Parti Grup Başkanvekili Akbaşoğlu "Kanun teklifiyle kademeli prim sistemi getirildiği şeklindeki söylem yalan, iftira." dedi.

Ekonomi

AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, emeklilikte yaşa takılanlarla ilgili son dakika açıklamasında bulundu.

İşçi Haberleri

AK Parti Grup Başkanvekili Muhammed Emin Akbaşoğlu EYT konusunda son dakika açıklamada bulundu.

İşçi Haberleri

AK Parti Grup Başkan Vekili Muhammet Emin Akbaşoğlu'ndan son dakika EYT açıklaması geldi.

İşçi Haberleri

AK Parti Grup Başkanvekili Muhammed Emin Akbaşoğlu, EYT düzenlemesiyle ilgili tarih verdi.

İşçi Haberleri

AK Parti Grup Başkan Vekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, EYT'ye dair açıklamalarda bulunarak yıl sonunu işaret etti.

İşçi Haberleri

AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, TGRT Haber'e konuk olarak EYT'ye dair açıklamalarda bulundu.

İşçi Haberleri

Ak Parti Grup Başkanvekili EYT ile ilgili yasal düzenlemeyi Türkiye Büyük Millet Meclisinin gündemine getireceğini belirtti.

İşçi Haberleri

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin ve AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu'nun EYT konusunda farklı açıklamalar yapması...

Reklam Bloğu
//