Pınar Deniz Haberleri

Pınar Deniz haberleri ve güncel Pınar Deniz gelişmeleri, Pınar Deniz ile ilgili tüm video, Pınar Deniz fotoğrafları ve Pınar Deniz haberleri İşçi Haber sitemizde


Magazin

Kanal D'nin sevilen dizisi Yargı, bu akşam yeni bölümüyle seyirciyle buluşacak.

Magazin

Ekranların sevilen dizisi "Yargı"ya yeni bir isim dahil oluyor. Ünlü oyuncu "Defne Kayalar" savcı rolüyle izleyicinin karşısına çıkacak.

Magazin

Seyircileri ekran başına kilitleyen ve 3 sezondur devam eden "Yargı" dizisine ödüllü genç bir oyuncu konuk oluyor. İlayda Elif Elhih,...

Magazin

Kanal D'nin sevilen dizisi "Yargı", üçüncü sezonunda da büyük bir heyecanla takip edilirken diziye 4 bomba isim katılıyor.

Magazin

Pazar akşamları Kanal D'de yayınlanan sevilen dizi Yargı'da diziye hangi oyuncu veda ediyor? Ünlü oyuncu başka diziyle mi anlaştı? Detaylar...

Magazin

InStyle Türkiye, 2023'ün "en"lerini seçti. Favori çift ise uzun zamandır ilişkileriyle gündemde olan Pınar Deniz-Kaan Yıldırım oldu.

Magazin

Başrollerini Pınar Deniz, Kaan Urgancıoğlu'nun paylaştığı ''Yargı'' dizisinin yeni bölümü yılbaşı akşamı yayınlanacak mı? sorusu merak konusu oldu.

Magazin

Türkiye'nin en beğenilen oyuncuların olan Pınar Deniz, sosyal medya hesabından paylaştığı son gönderisiyle hayranlarının dikkatini çekti.

Magazin

Son zamanların en beğenilen kadın oyuncusu Pınar Deniz son paylaşımıyla hayranlarını mest etti.

Magazin

Uluslararası Emmy Ödülleri'nde Türkiye'yi temsil edecek olan Yargı ekibi New York'a gitti.

Magazin

"Yılın Kadın Dizi Oyuncusu" dalında Türkiye'nin en genç yetenekleri arasında yer alan adaylar belli oldu.

Magazin

Türkiye'nin sevilen oyuncusu Pınar Deniz, uluslararası sahnede büyük bir başarıya imza attı.

Reklam Bloğu
//