Rusya Haberleri

rusya haberleri ve güncel rusya gelişmeleri, rusya ile ilgili tüm video, rusya fotoğrafları ve rusya haberleri İşçi Haber sitemizde


Dünya

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy, Rus ordusunun yeni saldırı eylemlerine hazırlandığını, müttefikleriyle birlikte bu saldırıları bozmaları gerektiğini ifade etti.

Dünya

Ukrayna tarafından, Rusya'nın, Ukrayna'nın Dnipropetrovsk, İvano-Frankivsk ve Lviv bölgelerindeki enerji tesislerine füze saldırısı düzenlediği duyuruldu.

Dünya

Rusya'da, rüşvet iddiasıyla gözaltına alınan Savunma Bakan Yardımcısı Timur İvanov'un soruşturma süresince tedbir amaçlı tutuklu kalmasına karar verildi.

Genel

ABD Dışişleri Bakanlığı, 2023 İnsan Hakları Raporunu açıkladı. 2023 yılı ülkeler raporunun giriş bölümünde Gazze'deki insani krize ve Rusya'nın Ukrayna'daki...

Dünya

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, ABD'nin, dondurulmuş Rus varlıklarını Ukrayna'nın yararına kullanması kararının "olumsuz, tehlikeli ve yasa dışı" olduğunu belirtti.

Dünya

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, ABD'nin, dondurulmuş Rus varlıklarını Ukrayna'nın yararına kullanması yönündeki kararına cevap vereceğini belirterek, "Bu, ABD'nin imajına telafisi...

Dünya

Bakanlıktan saldırılara ilişkin yapılan açıklamada, “Bir dizi terör saldırısı girişimi engellendi.” ifadesine yer verildi.

Genel

Hollanda'da geçici hükümetin Başbakanı Mark Rutte, Türkiye ile iyi ilişkilerin Avrupa Birliği (AB) ve Hollanda için önemli olduğunu söyledi.

Dünya

Rusya ve Azerbaycan liderlerinin ortak aldığı karar neticesinde Rus Barış Gücü birlikleri görev süreleri dolmadan Karabağ'dan çekilecek.

Dünya

Rusya'daki devlet başkanlığı seçimlerinde beklendiği üzere bir sürpriz yaşanmadı. Geçen ay gerçekleştirilen Rusya devlet başkanlığı seçimini 5. kez Vladimir Putin...

Genel

Türkiye'yi bu yılın ilk iki ayında 4 milyon 341 bin 606 kişi ziyaret ederken, en fazla turist İran, Rusya ve...

Dünya

Kremlin Sözcüsü Peskov, Orta Doğu ülkelerine itidalli olmaları konusunda çağrıda bulundu. Pesko, "Gerginliğin artması kimsenin yararına değil" dedi.

Reklam Bloğu
//