Sağlık çalışanları Haberleri

sağlık çalışanları haberleri ve güncel sağlık çalışanları gelişmeleri, sağlık çalışanları ile ilgili tüm video, sağlık çalışanları fotoğrafları ve sağlık çalışanları haberleri İşçi Haber sitemizde


Gündem

Bayraklı Şehir Hastanesi'nde dün yaşanan saldırı ve şiddet olayından sonra bugün İzmir'de sağlık çalışanları iş bıraktı.

Erzurum

Erzurum'da görevli sağlık çalışanları, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını protesto etmek için sessiz yürüyüş gerçekleştirdi.

İşçi Haberleri

"Sağlıkta taşeron olmaz!" diyen sağlık çalışanları tüm şehir hastanesi taşeronlarına kadro verilmesini talep etti.

SAĞLIK

Uzun bir süredir atama yapılmasını bekleyen sağlık çalışanları verilen sözlerin tutulmasını ve seçimden önce atama yapılmasını talep ediyor.

Genel

Etlik Şehir Hastanesi'nde sağlık çalışanlarıyla iftar yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sağlık çalışanlarına müjdeyi duyurdu.

SAĞLIK

TV100 Ana Haber sunucusu Ece Üner, atama bekleyen sağlıkçıların sesini duyurdu. Üner, "“Sağlıkçıların bölümleri konusunda tartışmalar bitmiş değil” diyerek sorunlarını...

SAĞLIK

"Sağlıkta taşeron olmaz!" diyen sağlık çalışanları tüm şehir hastanesi taşeronlarına kadro verilmesini talep etti.

SAĞLIK

Uzun bir süredir atama yapılmasını bekleyen sağlık çalışanları verilen sözlerin tutulmasını isteyerek yetkililere seslendi.

Dünya

Sağlık sektöründe sorun yaşayan İngiltere’nin sağlık transferi için vize konusunda kolaylıklar sağladığı, dil bilme seviyesini dahi düşürdüğü ifade ediliyor.

SAĞLIK

Sağlık çalışanları, yakın zamanda uygulamaya konulan taban ek ödemeye itiraz ederek 750 TL'yi Sağlık Bakanlığı'na iade ettiler.

SAĞLIK

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sağlık çalışanlarına verilen sözlerden birini daha hayata geçirdi. Sağlık personelinin beklediği ek ödeme yürürlüğe girdi.

SAĞLIK

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sevindiren haberi vererek, sağlıkçıların özlük haklarına ilişkin yönetmeliğin devreye gireceği tarihi açıkladı.

Reklam Bloğu
//