Savunma Haberleri

savunma haberleri ve güncel savunma gelişmeleri, savunma ile ilgili tüm video, savunma fotoğrafları ve savunma haberleri İşçi Haber sitemizde


Bilim, teknoloji

ASELSAN, Türkiye'nin ilk ufuk ötesi denizaltı savunma harbi sonarı olan DÜFAS'ı geliştirdi. Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı Prof. Dr. Haluk Görgün,...

Bilim, teknoloji

Bayraktar AKINCI, Aselsan tarafından milli olarak geliştirilen ASELFLIR-500 Elektro-Optik Keşif, Gözetleme ve Hedefleme Sistemi’ni kullanarak deniz üstünde seyreden Albatros İDA’yı...

Gündem

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak ve Kuvvet Komutanları ile Şırnak'a gitti.

Gündem

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Pençe-Kilit Operasyon bölgesinde yaralanan askerleri ziyaret etti.

Ekonomi

Savunma ve havacılık sanayisi bu yıl ihracat rekorunu geliştirdi.

Memur Haberleri

Savunma, Büro ve Destek Hizmetleri Sendikası, askerlik borçlanması mağduru memurlar için Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı'na talepte bulundu.

Bilim, teknoloji

Türk savunma sanayisi Londra'da düzenlenecek olan Uluslararası Savunma ve Güvenlik Ekipmanları Fuarı'na yaklaşık 30 şirketle katılacak.

Gündem

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinden üzücü haber geldi. Bakanlık şehit haberini duyurdu.

Gündem

Ukrayna'nın Tel Aviv Büyükelçisi Yevgen Korniychuk, ülkesinin İsrail'den "Demir Kubbe" hava savunma sistemini satın almak istediğini açıkladı.

Gündem

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Rus mevkidaşı Sergey Şoygu ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. İkili gündemi ele aldı.

Gündem

Pençe-Kilit Operasyonu kapsamında çıkan çatışmada şehit olanların sayısı 5'e yükseldi. Milli Savunma Bakanlığı acı haberi duyurdu.

Dünya

ABD Başkanı Joe Biden, Ukrayna'ya 150 milyon dolar tutarında yeni savunma yardımı yapacaklarını açıkladı.

Reklam Bloğu
//