ŞENOL GÜNEŞ Haberleri

ŞENOL GÜNEŞ haberleri ve güncel ŞENOL GÜNEŞ gelişmeleri, ŞENOL GÜNEŞ ile ilgili tüm video, ŞENOL GÜNEŞ fotoğrafları ve ŞENOL GÜNEŞ haberleri İşçi Haber sitemizde


Spor

Sezona Şenol Güneş ile başlayan Beşiktaş'ta teknik direktör değişimi çok popüler hale geldi. En son da fatura Fernando Santos'a kesildi.

Spor

Son olarak Beşiktaş'ta görev yapan Şenol Güneş, kariyeri hakkında yeni açıklamalar yaptı. Güney Kore'yi çalıştırmak istediğini söyledi.

Spor

Şenol Güneş'in takımdan ayrılmasının ardından eski futbolcu Burak Yılmaz ile yoluna devam eden Beşiktaş'ta İgor Tudor iddiaları.

Spor

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş istifa kararı aldı. Kulüpten yapılan açıklamada, "Teknik Direktörümüz Şenol Güneş, bugün itibarıyla görevinden ayrılmıştır." denildi.

Spor

Sezon sonu şampiyonluk sevinci yaşamak isteyen Beşiktaş'ta mevcut durum, Şenol Güneş'i kara düşüncelere sevk etti.

Spor

Hücum hattını güçlendirmek isteyen Beşiktaş Jesse Lingard'ı gündemine aldı. Şu an kulüpsüz olan futbolcu konusunda son söz Şenol Güneş'te...

Spor

Eksik kalan bölgelere transfer yaparak yaz transfer dönemini noktalamak isteyen Beşiktaş'ta Steven Berghuis için yoğun mesai harcanıyor.

Spor

Transfer konusunda sessiz kalan Beşiktaş yılın transferini gerçekleştirerek sessizliğine büyük bir gürültüyle son vermek istiyor.

Spor

Beşiktaş ve Talisca arasında geçen görüşmenin detayları ortaya çıktı.

Spor

Gelecek sezon için güçlü bir kadro kurmak isteyen Beşiktaş transfer çalışmalarına devam ediyor.

Spor

Tecrübeli çalıştırıcı Şenol Güneş, Bu akşam oynanacak olan Tirana maçı öncesinde flaş açıklamalarda bulundu.

Spor

Beşiktaş hazırlık maçında Macar ekibi Mezokövesd Zsory'i 4-0'lık skorla geçti.

Reklam Bloğu
//