Show tv Haberleri

show tv haberleri ve güncel show tv gelişmeleri, show tv ile ilgili tüm video, show tv fotoğrafları ve show tv haberleri İşçi Haber sitemizde


Magazin

Show TV ekranlarında yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisinde, Rüzgar karakterinin yaptığı konuşma, kısa süre içinde sosyal medyanın gündemine oturdu.

Magazin

Sevilen televizyon dizisi "Bahar"ın 12. bölüm fragmanının yayınlanmaması, yeni bölümün oynayıp oynamayacağı hakkında izleyiciler arasında merak uyandırıyordu. Açıklama geldi...

Magazin

Show TV ekranlarının sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti şimdi de yeni gelin Görkem ile kayınvalide Pembe arasındaki gerilimle gündeme geldi.

Magazin

Show TV'nin iddialı dizisi Bahar, artık yurt dışında da izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Anlaşmalar imzalandı.

Gündem

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), "Show TV" kanalında yayımlanan "Kızılcık Şerbeti" dizisine idari para cezası verilmesini kararlaştırdı.

Magazin

Yayınlanan yeni bölüm fragmanının ikinci kısmı, izleyicileri şoke etti. Baba olamayacağını öğrenen Mustafa, aldığı haberle yıkılıyor.

Magazin

Başrollerini Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ'un paylaştığı Show TV'nin sevilen dizisi Aile ekranlara ne zaman veda edecek?

Magazin

Başrollerini Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ'un paylaştığı Show TV'nin sevilen dizisi Aile, finale hazırlanırken dizide peş peşe ayrılıklar yaşanıyor.

Magazin

Kendisine yöneltilen hakaretleri ifşa eden ünlü oyuncu, 'Fahişe olduğumu düşünüyor, kaldı ki ola da bilirim anlatsın mahkemede' ifadelerini kullandı.

Magazin

Show TV'de yayınlanan Aile dizisinin mezarlık çekimindeki patlama sahnesinde yaşanan kazaya dair ayrıntılar ortaya çıktı!

Magazin

RTÜK'ün ceza verdiği Kızılcık Şerbeti dizisiyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Merak edilen "Kızılcık Şerbeti bu akşam yayınlanacak mı?" sorusu...

Magazin

Gerdek sahnesi nedeni ile RTÜK'ün ceza verdiği Kızılcık Şerbeti dizisiyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

Reklam Bloğu
//