Sinan oğan Haberleri

sinan oğan haberleri ve güncel sinan oğan gelişmeleri, sinan oğan ile ilgili tüm video, sinan oğan fotoğrafları ve sinan oğan haberleri İşçi Haber sitemizde


Siyaset

ATA İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin 2. turunda hangi adayı destekleyeceğini duyurdu.

Siyaset

Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan'ın destek kararını açıklamasına kısa bir süre kala Adalet Partisi lideri Vecdet Öz, destekleyeceği ismi duyurdu.

İşçi Haberleri

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici yeni bir iddia ortaya koydu.

Siyaset

Sinan Oğan, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin 2. turunda hangi adayı destekleyeceğini bugün saat 17.00'da açıklayacak.

Siyaset

Ata İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan'ın ikinci tura kalan seçim için Erdoğan'a mı yoksa Kılıçdaroğlu'na mı destek açıklayacağı merak konusu....

Siyaset

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, canlı yayında merak edilen soruları yanıtladı.

Siyaset

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 14 Mayıs'ta gerçekleşen seçimlerde ATA İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı olan Sinan Oğan ile bir araya geldi.

Siyaset

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Ata İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Siyaset

Ankara'da 2. tur hareketliliği yaşanıyor. Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu bir görüşme gerçekleştirdi.

Gündem

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla sık sık gündeme gelen Şahan Gökbakar, Ata İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan’la ilginç bir diyalog yaşadı.

Siyaset

Cumhurbaşkanlığı Seçimleri'nin ikinci turu 28 Mayıs'ta yapılacak. ATA İttifakı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı Sevda Özbek, "Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun 2. turdaki sorumluluğu...

Siyaset

Ata İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Reklam Bloğu
//