Statü Haberleri

statü haberleri ve güncel statü gelişmeleri, statü ile ilgili tüm video, statü fotoğrafları ve statü haberleri İşçi Haber sitemizde


EĞİTİM

Devlet kurumlarına bağlı olarak kamu kurumlarında çalışan ücretli öğretmenler, her platformda yetkililere seslenmeye devam ediyor.

İşçi Haberleri

Kamu kuruluşlarında çalışan Yardımcı hizmetler sınıfı (YHS) personelleri, yerel seçimlerden önce cevaplanmasını istedikleri soruları duyurdu.

İşçi Haberleri

Karayolları işçileri kadrolu ve güvenceli çalışma hakkı talebiyle her gün bir ilde işe çıkmama kararı aldı.

İşçi Haberleri

Üniversite mezunu olmalarına rağmen işçi statüsünde çalışan vatandaşlar haklarını aramaya devam ediyor.

İşçi Haberleri

Uzun zamandır statü değişikliği ile memur kadrosuna alınmak isteyen üniversiteli işçiler yetkililere seslenmeye devam ediyor.

İşçi Haberleri

Yabancı uyruklu öğrencilerin Türk eğitim sistemine adapte olmasını sağlayan PİKTES öğretmenleri statü değişikliği istiyor.

İşçi Haberleri

Üniversite mezunu olmalarına rağmen işçi statüsünde çalışan üniversiteli işçiler için statü değişikliği yapılacak mı? Detaylar haberimizde...

İşçi Haberleri

Yardımcı Hizmetler Sınıfı (YHS) personelleri eğitim durumlarına göre statü değişikliği yapılmasını isteyerek yetkililere sesleniyor.

İşçi Haberleri

Uzun zamandır statü değişikliği ile memur kadrosuna alınmak isteyen üniversiteli işçilere İYİ Partili Prof Dr. Ümit Özlale'den destek geldi.

İşçi Haberleri

'Üniversiteli işçiler' özlük hakları konusunda çalışma yapılmasını ve statü değişikliği yapılması için yetkililere sesleniyor.

İşçi Haberleri

Uzun zamandır statü değişikliği ve görevde yükselme sınavı gibi birçok talebi olan yardımcı hizmetler sınıfı personelleri kendi sendikalarını kuracak.

İşçi Haberleri

'Üniversiteli işçiler' özlük hakları konusunda çalışma yapılmasını ve memur statüsünde çalışmak için yetkililere sesleniyor.

Reklam Bloğu
//