TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ Haberleri

TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ haberleri ve güncel TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ gelişmeleri, TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ ile ilgili tüm video, TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ fotoğrafları ve TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ haberleri İşçi Haber sitemizde


İşçi Haberleri

Kamu işçileri 2025 yılı kamu çerçeve protokolünün 2025 girmeden imzalanmasını talep ediyor.

Gündem

Türk Hava Yolları (THY), Türkiye Sivil Havacılık Sendikası (Hava-İş) ile 2 yılı kapsayan 28. Dönem Toplu İş Sözleşmesi'nin imzalandığını duyurdu.

İşçi Haberleri

Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan 750 binden fazla işçi, Cumhurbaşkanı'ndan gelecek müjdeli haberi bekliyor.

Gündem

Türkiye'de bir belediye imzaladığı protokolle işçilerin çalışma süresini 45 saatten 40 saate düşürdü.

İşçi Haberleri

Enerji İş Sendikası Polat Elektrik'te 6 yıl önce başlattığı mücadeleyi kazandı. Hukuki sürecin ardından Enerji İş Sendikası, Polat Elektrik çalışanlarının...

Gündem

Şişli Belediyesi'nde toplu iş sözleşmesi şartlarının iyileştirilmesini isteyen bir gruptakiler, belediye binası önünde gösteri yaptı.

İşçi Haberleri

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile Hizmet İş Sendikası arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı. Belediyeye bağlı şirketlerde görev yapan personele yüzde 100...

İşçi Haberleri

Enerji İş Sendikası Genel Başkanı Mahmud Altunsoy, Dicle Elektrik ile imzalanan toplu iş sözleşmesi sonrası açıklamalarda bulundu.

İşçi Haberleri

İşveren sendikası MESS ile yürütülen Grup Toplu İş Sözleşmesi sürecinde anlaşma sağlanamaması üzerine Türk Metal Sendikası grev kararı aldı.

İşçi Haberleri

Lila Kağıt Genel Müdürü Alp Öğücü, "2024'te geçerli olacak şekilde görüşmelerimizi uzlaşıyla sonuçlandırdık." dedi.

İşçi Haberleri

Öz Finans İş Sendikası Genel Başkanı Ahmet Eroğlu, sözleşme döneminin önemine vurgu yaparak dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

İşçi Haberleri

Enerji İşçileri Sendikası ve Satera Elektrik Elektronik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı.

Reklam Bloğu
//