Türk Silahlı Kuvvetleri Haberleri

Türk Silahlı Kuvvetleri haberleri ve güncel Türk Silahlı Kuvvetleri gelişmeleri, Türk Silahlı Kuvvetleri ile ilgili tüm video, Türk Silahlı Kuvvetleri fotoğrafları ve Türk Silahlı Kuvvetleri haberleri İşçi Haber sitemizde


Gündem

Türk Silahlı Kuvvetlerine bağlı olarak çalışan dört uzman çavuşun hayatını kaybettiğini açıklayan Uzmanlar Federasyonu Başkanı Ali Tilkici sert tepki gösterdi.

İşçi Haberleri

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından sözleşmeli er olarak istihdam ettirilen ve kanunen 7 yıl görev yapan Sözleşmeli erlere atama yapılacak mı?

İşçi Haberleri

Türk Silahlı Kuvvetleri çatısı altında çalışan ve yönetmelik gereği en az 7 hizmet yılını dolduran sözleşmeli erler, memuriyet kadrosuna geçebilecek...

İşçi Haberleri

Türk Silahlı Kuvvetleri bünyesinde çalışan uzman çavuşlara atama konusu Meclis'te! TBMM'den ne yanıt gelecek?

İşçi Haberleri

Türk Silahlı Kuvvetleri bünyesinde sözleşmeli olarak çalışan ve belli bir kıdeme ulaşmış erler 6191 sayılı kanuna tabi olacak mı?

İşçi Haberleri

Türk Silahlı Kuvvetleri'ne bağlı olarak çalışan ve 37 yıldır kadro bekleyen uzman çavuşları, bir kez daha gündeme getirdi.

İşçi Haberleri

Türk Silahlı Kuvvetleri bünyesinde uzun yıllar boyunca çalışan ve belli bir kıdeme ulaşmış uzman çavuşlara atama yapılacak mı?

İşçi Haberleri

Türk Silahlı Kuvvetleri'ne bağlı olarak çalışan ve yedi yılını doldurmuş sözleşmeli erlere, kamuda ne zaman istihdam verilecek?

İşçi Haberleri

Türk Silahlı Kuvvetleri bünyesinde çalışan ve terör örgütleri, FETÖ ile bağı olmayan sözleşmeli erler atama bekliyor.

İş-İlanı

Türk Silahlı Kuvvetleri; Kara, Deniz ve Hava Kuvvetleri'nde astsubay alımı yapılacağını duyurdu.

İşçi Haberleri

Türk Silahlı Kuvvetleri'nde daha önce çalışan eski uzman çavuşlara, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu gereğince atama yapılacak mı?

İşçi Haberleri

Türk Silahlı Kuvvetlerinde çalışan ve isteğe bağlı iş bırakan eski uzman çavuşlar, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu gereğince atama talep...

Reklam Bloğu
//