Habertürk TV, 23 Haziran'da yenilenecek İstanbul seçimleri için adaylara bir çağrıda bulunarak AK Partili Binali Yıldırım ve CHP'li Ekrem İmamoğlu'nu karşılıklı tartışmaya davet etti.

Habertürk Televizyonu, seçimin yaklaştığı şu günlerde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayları Binali Yıldırım ve Ekrem İmamoğlu'na projelerini karşılıklı olarak anlatmaları için davette bulundu. 

Didem Arslan Yılmaz’ın moderatörlüğündeki Türkiye’nin Nabzı programı için yapılan çağrıda “Projelerinizi karşılıklı olarak yurttaşlarımıza açıklayın ve birlikte özgürce tartışalım” denildi.

"İSTANBUL SEÇİMLERİ ÇOK ÖNEMLİ"

Çağrı metni şöyle:

"Katılımcı demokrasinin bir gereği ve vatandaşın seçme hakkının etkili kullanımı açısından Habertürk olarak bir çağrımız olacak:
İstanbul seçimleri çok önemli.

Bu seçimde yarışacak iki adayın gazetecilerin katılımıyla ekranda projelerini karşılıklı tartışmaları demokrasimize katkı sağlayacaktır.

Biz Habertürk olarak her iki sayın adaya buradan çağrı ve davet yapıyoruz.

Buyurun Habertürk ekranlarında tarafsız, objektif ve adil bir platformda, Türkiye’nin Nabzı’nda, projelerinizi karşılıklı olarak yurttaşlarımıza açıklayın ve birlikte özgürce tartışalım.

Bakan Tekin açıkladı: 20 bin öğretmen ataması yapılacak Bakan Tekin açıkladı: 20 bin öğretmen ataması yapılacak

Her iki adaya saygıyla davetimizdir”

Editör: TE Bilişim