Survivor All Star'da ön plana çıkan ancak yarışmanın bitimine yakın ortalarda görünmeyen Hikmet Tuğsuz'un Türkiye'ye gelemediği iddiası gündemi kasıp kavurdu. 

Hikmet Tuğsuz yarışmayı beşinci olarak tamamlamış ancak elendikten sonra ülkeye geri dönüş yapmamıştı. Bu durum üzerinde sosyal medya fenomeni Ata Benli Hikmet için şoke eden iddialar ortaya atmıştı.

Bakan Koca’dan Kadir İnanır açıklaması: Entübe durumdan çıkarılamadı Bakan Koca’dan Kadir İnanır açıklaması: Entübe durumdan çıkarılamadı

İddialara göre; Hikmet Tuğsuz daha önce isminin karıştığı bir olay yüzünden hapis cezası aldı ve bu gerekçe yüzünden ülkeye dönüş yapmadı. 

2016 yılında Antalya'da bir gece kulübüne silahlı saldırı düzenlenmişti ve Tuğsuz'unda aralarında bulunuğu 8 sanık hakkında soruşturma başlatıldığu iddia edildi.  Bu iddiaların ardından Hikmet Tuğsuz konuyla ilgili açıklama yaptı. Sosyal medya hesabı üzerinden "Her şey yolunda Yunanistan'da tatil yapıyorum. Hapis iddialarının aslı yok. Pazar günü Antalya'da olacağım." dedi.