Bir döneme damga vuran Kısmetse Olur programı 'Kısmetse Olur: Aşkın Gücü' konseptiyle Youtube'da yayınlanmaya başladı.  Evlenmek isteyen adayların olduğu Kısmetse Olur: Aşkın Gücü programının yeni sunucusu ise Öykü Serter oldu. 24 bölümün geride bırakıldığı izdivaç programında yarışmacılar da sık sık Twitter'da gündem oluyor. 

Kısmetse Olur Sedat kimdir, kaç yaşında ve nereli? Kısmetse Olur Sedat  Polat ne iş yapıyor?

Damat adaylarından Sedat Polat ise ilk bölümden beri en çok konuşulan isimler arasında başı çekiyor. Gerek evdekilerin ilişkileri hakkında yaptığı yorumlar ve çarpıcı çıkışlar gerekse rap müziğiyle şimdiden geniş bir hayran kitlesine sahip oldu.

Resim

Sedat Polat kimdir?

24 yaşındaki Sedat Polat, rap müzikle uğraşıyor. Emin Oldum ve Hedef isminde şarkıları bulunan Polat, yeni şarkıları için çalışmaya devam ediyor.

Instagramda @espiresmi kullanıcı adını kullanan Sedat, sosyal medyadı da aktif olarak kullanıyor. Twitter'daki takipçileriyle sık sık yorumlaşan Sedat Polat, hayranları tarafından kurulan sohbet odalarına da katılarak sevenleriyle bir araya geliyor.

Resim

Sedat Polat'ın yarışmanın ilk bölümünde TikTok fenomeni Aybüke Çangal'a, “Sen boynuna çakal yazdıran TikTokersın değil mi? Sana asla saygı duymuyorum!” demesi sosyal medyada tartışmalara yol açmıştı. Fenomen Aybüke Çangal, Çakal adıyla anılan genç rapçinin adını boynuna dövme yaptırmış ve çektiği videolarla Çakal'ın büyük tepkini çekmişti. 

Boynuna hayranı olduğu rapçi Çakal'ın adını yazdıran ve bu sayede adını binlerce kişiye duyuran TikToker Aybüke'yi mutlaka biliyorsunuzdur.

TikTok'ta paylaştığı videolarda Çakal ile bir ilişkisi olduğunu iddia eden Aybüke Çangal'a Çakal'ın tepkisi sert olmuştu.

Kadir İnanır'ın sağlık durumunda yeni gelişme! Doktoru açıkladı Kadir İnanır'ın sağlık durumunda yeni gelişme! Doktoru açıkladı

Geçtiğimiz günlerde Çakal ile birlikte olduklarını ima etmiş ve bu yüzden de yine gündeme bomba gibi düşmüştü.

Çakal, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda iddiaları yalanlayarak Aybüke Çangal'ın psikiyatri tedavisine ihtiyacı olduğunu belirtmişti. 

Derken bu imaya Çakal'dan şöyle bir cevap geldi:

Kimileri Aybüke'nin geçmişiyle yargılanmamasını ve özel hayatının sadece onu ilgilendirdiğini söyledi. Sedat'ın fikrine katılan büyük bir kesim ise TikTok fenomeni Aybüke Çangal'ın sosyal medyada paylaştığı her şeyin eleştiriye açık olduğunu belirterek rapçi Çakal ile olan olaylara Sedat'ın tepkisinin normal olduğunu savundu. Aybüke ve Sedat arasındaki bu gerilim uzun süre devam ederek küçük atışmalara yol açtı. 

Ancak aradaki bu tartışmalar Sedat ve Aybüke'nin birlikte olmasını isteyen izleyicilere engel olmadı. Sosyal medyada büyük bir kesim AySed kısaltmasıyla bilinen Aybüke ve Sedat'ın birlikte olmasını istedi. Hayranlar, Aybüke ve Sedat'ın olduğu anları düzenleyerek video ve fotoğraf olarak sosyal medyada paylaşıyor. 

Yeni gelin adayı Elif'in kırmızı odaya Sedat'ı çağırarak tanımak istediğini söylemesi ise Sedat'ın programdaki hayatını biraz daha renklendirecek gibi. Kısmetse Olur: Aşkın Gücü'nde Sedat'ın kiminle ilişki yaşayacağı ise izleyiciler arasında çok merak ediliyor.

Kısmetse Olur: Aşkın Gücü haftanın 6 günü saat 18.30'da YouTube'da seyircisiyle buluşuyor.