18 Temmuz'da Ay düğümleri Koç ve Terazi Aksına geçiyor. Ay düğümleri bizim kadersel alanlarımızı anlatır. Önümüzdeki bir buçuk yıl ki gündemlerimiz tamamiyle değişiyor. Bu süreçte birçok konuda büyük değişimler yaşayabiliriz. Artık yeni kadersel durumlarla karşı karşıyayız. Koç ve Terazi aksı bu süreçte bizleri ilişkilere yöneltecek. Bu dönem birçok kişinin evlendiğine şahit olabiliriz. Kadersel başlangıçlar, kadersel ilişkiler ve kadersel evlilikler dönemi başlıyor. 

2 - 8 Ekim Haftalık Astroloji Yorumu 2 - 8 Ekim Haftalık Astroloji Yorumu

Yeni hikayeler yazma zamanı

Kuzey Ay Düğümü koç burcunda olduğu için bu süreçte cesaretli olanlar kazanır. Kendi bireysel hayatımızı yaşayabilmek için ne kadar cesaretliyiz? Ne kadarı için adım atabiliyoruz? Bu süreçte bunları öğreneceğiz. Bu gününe kadar adım atamadığımız durumlar için adım atabiliriz. Harekete geçmemiz gereken bir süreçteyiz. Güvenli alanından çıkmayıp başkalarına bağımlı olarak yaşayanlar bu dönemin en fazla zarar görecek kişileri olacaktır. 18 aylık bu yolculukta herhangi bir iş girişiminde bulunmak ve hayatımız için risk almak bizleri ileriye taşıyacaktır. Burada ilk olarak sormamız gereken soru ben hayatım için ne istiyorum olmalıdır.

Bu süreçte öğrenmemiz gereken en önemli ders kendi bireysel hayatımız ile ilişki içinde olduğumuz kişiler arasındaki dengeyi yakalamak olacaktır. Bencil, sadece kendi için yaşayan veya tamamiyle kendini karşı tarafa adayıp bağımlılık geliştirmek bu süreçte bizlere zarar verir. Bu dönem kendi hayatımıza önem verip ayriyeten ilişki içinde olduğumuz insanlara da değer vermeliyiz. Güzel giden ilişkilerin evliliğe gittiğine sağlıksız olan ilişkilerin ise sonlandığına şahit olabiliriz.

 

Kendi hayatımızın direksiyonuna geçmeliyiz. Bize iyi geleceğini düşündüğümüz herhangi bir başlangıç yapmalıyız. Hareketli halinde olmak, enerjimizi yükseltecek spor, egzersiz gibi alışkanlıklar içinde olmak bu süreçte bizlere iyi gelecektir. Kendi hayat kalitemizi arttırıp, kendi kendimize yetebildiğimizi düşündüğümüz bir ruh haliyle yeni bir ilişkiye başlayabiliriz ya da varolan ilişkimize yatırım yapabiliriz.

Öte yandan lükse düşkünlük, ilişkilerde bağımlılık, kendi değerini başkalarında aramak, tek başına yol alamamak, kendimizden çok fazla ödün vermek yapmamamız gereken durumlar arasında yer alıyor.