İstanbul Havalimanı metro durakları hangileri? İstanbul Havalimanı'na ulaşmak ve havalimanından dönmek için ekonomik ve rahat ulaşımı sağlayacak İstanbul Havalimanı metro durakları merak konusu oldu.

İstanbul Havalimanı metro durakları hangileri araştırması yapanlar İstanbul Havalimanı metrosunun Kağıthane-İstanbul Havalimanı güzergahı arasında hizmet verdiği bilgisine ulaşıyor. Peki İstanbul Havalimanı metro durakları hangileri?

İletişim Başkanı Altun: TRT uluslararası dijital haber kanallarının takipçisi 44 milyonu geçti İletişim Başkanı Altun: TRT uluslararası dijital haber kanallarının takipçisi 44 milyonu geçti

22 Ocak 2023'te açılan Kağıthane-İstanbul Havalimanı metrosunun durakları hangileri ve bu metro nasıl kullanılacak? diye merak edenler bir an önce bilgiye ulaşma çabasında.

İSTANBUL HAVALİMANI METRO DURAKLARI

İstanbul Havalimanı metro durakları hangileri? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açılışını yaptığı ve İstanbulluların merak içinde beklediği İstanbul Havalimanı metro durakları işte şöyle:

Gayrettepe

Kağıthane

Hasdal,

Kemerburgaz,

Göktürk,

İhsaniye, 

İstanbul Havalimanı.

İSTANBUL HAVALİMANI'NA ULAŞIM SÜRESİ NE KADAR?

Açılışı yapılan metro ile İstanbul Havalimanı'na Kağıthane'den 24 dakika içinde, Göktürk'ten 12 dakikada varılabilecek.

İSTANBUL HAVALİMANI ÜCRETSİZ Mİ?

İstanbul Havalimanı metrosunun açılışında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, metronun 1 ay süresince ücretsiz olarak kullanılacağını duyurdu.