AK Partili Dağ'dan İzmir'deki nikah krizine tepki! 'Bu memleketin her bir karışında insanımız özgürce dua edebilir' AK Partili Dağ'dan İzmir'deki nikah krizine tepki! 'Bu memleketin her bir karışında insanımız özgürce dua edebilir'

CHP Genel başkanı Kemal kılıçdaroğlu yazar ve yöneticilerle sabah kahvaltısında sohbette bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Umut Şenol’un da katıldığı kahvaltılı sohbetinde CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, erken, baskın ya da zamanında yapılacak seçimin galibinin muhalefet olacağını söyledi.

Cumhurbaşkanlığı adaylığı ile ilgili kendisine yöneltilen sorularda  Altılı Masa ve Altılı Masa’daki liderlerin kararına vurgu yapan CHP Genel Başkanı, Türkiye’nin 13. Cumhurbaşkanı’nın Altılı Masa’nın göstereceği adayı olacağını dile getirirken ‘‘Cumhur İttifakı parlamentoda çoğunluğu sağlayabilir mi? Hayır. Erdoğan da kabul ediyor, bunu sağlayamayacağını. Erdoğan, ‘Cumhurbaşkanlığını kazanırım ama Meclis çoğunluğu elimden gider’ düşüncesinde. Ama Cumhurbaşkanlığını da biz kazanacağız’’ cümlelerini kullandı.

Seçimle ilgili kendisine yöneltilen sorularda iddialı cevaplar veren Kemal kılıçdaroğlu  "Meclisi de alacağız, Cumhurbaşkanlığını da alacağız." dedi.