Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimin yapılacağı 28 Mayıs Pazar gününe sayılı günler kala Cumhur İttifakı adayı Erdoğan'a desteğini ilan eden dağılan ATA İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan siyaset arenasında hareketliliği artırdı.

Oğan'ın Erdoğan'a desteğini açıklaması sornasında ise flaş bir iddia ortaya atıldı. Gazeteci Şaban Sevinç, sosyal medya hesabı üzerinden bir son dakika gelişmesini duyurdu.

Kocaeli'nde feci yangın! Çok sayıda ekip sevk edildi Kocaeli'nde feci yangın! Çok sayıda ekip sevk edildi

MUHARREM İNCE'DEN KILIÇDAROĞLU'NA DESTEK AÇIKLAMASI

Sevinç'e göre adaylıktan çekilen Memleket Partisi lideri Muharrem İnce salı-çarşamba günü Milet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu'na desteğini açıklayıp kendi seçmenlerine de desteklemeleri çağrısında bulunacak. Ancak konuyla ilgili Muharrem İnce'den de yanıt geldi.

Sevinç'in söz konusu paylaşımında şu ifadeler yer aldı:

"SON DAKİKA

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Kemal Kılıçdaroğlu’na oy verilmesi için Salı ya da Çarşamba günü çağrı yapıp destek açıklayacak"

MUHARREM İNCE'DEN AÇIKLAMA

Muharrem İnce, konuyla ilgili bir paylaşımda bulunarak yanıt verdi. İnce paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Bugünü hastanede siyasetin dışındaki bir gündemle geçirdim. Hakkımda bazı söylentiler çıkarıldığını duyuyorum. Tümü gerçek dışıdır. Arayıp geçmiş olsun dileklerini ileten bütün dostlarıma teşekkür ederim."